Focus on
25.05.2023.

Tears of the Kingdom je nevjerovatno povećao prodaju Amiibo figura

Imate li Vi Amiibo figure?

Nintendo ima svoje decenijske fanove. Oni sa oduševljenjem kupuju skoro sve što ova kompanija izbaci. Tu i tamo se ipak desi neki proizvod koji možda zaživi u Japanu ali nema veliki uspjeh u svijetu. Prvi je bio Amiibo a onda Labo, ako ih se sjećate. Labo je brzo odustao sam od sebe, ali Amiboo i dalje izbacuje nove figure. Games se trudi da uvek u svojoj ponudi ima najinteresantnije.

Amiibo su donekle skupe figure koje se mogu koristiti samo u par igara. Ali, Tears of Kingdom mijenja stvari na bolje i tjera ljude da poručuju već dva puta rasprodate Zelda Amiibo figure!

Korišćenje Amiibo figura u Tears of the Kingdom je tako interesantno da će Vas oduševiti. Ako koristite Amiibo na temu Zelde, obično dobijate neko beskorisno oružje ili oklop. Povremeno dobijete nešto poput specijalizovane opreme ili savršenog konja: Epona. Takođe dobijate mnogo hrane koja je korisna za kuvanje, a zatim prodaju i onda shvatite da nemate hrane kada troglavi zmaj uništi Link-a.

Da ne bude zabune, ove figure nisu bitne za igru i ne utiču na krajnji rezultat. Oprema koju dobijate je odlična i izgleda odlično. Ali mnogo toga se može naći na drugim mjestima i svaka korisnost opreme se obično može nadmašiti jedenjem pravog obroka. Tears of the Kingdom želi da pobjedite igru na bilo koji način koji vaša mašta može da zamisli. Napokon figure koje imaju svrhu!!

Amiibo figure izgledaju lijepo na polici ali još ljepše u igri.

Očaraće Vas koliko svijet igre oživi sa figurama. 

Niste probali?

Vrijeme je da sa Tears of the Kingdom shvatite u čemu je draž Amiibo figura!

 

 

 

Slični članci

03.
Jun.
2024.
Focus on
U svijetu u kojem je prenosivost postala ključna krakteristika,, Valve je ponovo unaprijedio gejming iskustvo svojim najnovijim uređajem - Steam De...
10.
May.
2024.
Focus on
Možda je trebalo d prođe 13 godina da bismo dobili novi naslov iz TopSpin franšize – TopSpin 2K25. Ali, da li je trebalo da sačka...
06.
May.
2024.
Focus on
Nakon 13 godina ćemo zaigrati novi naslov TopSpin 2K25. Dosta je pitanja o novitetima i promjenama