Nintendo
18.03.2024.

Najdragocenije Super Smash Bros. Amiibo figure u martu 2024

Nintendo dopunjava zalihe

Sa Super Smash Bros. amiibo linijom koja se dopunila sa Sorom, red je da se pozabavimo ovim fenomenom i provjerimo koje od ovih figura su natraženije i najdragocjenije.

Nintendo je nedavno najavio obnavljanje zaliha nekoliko amiibo figura serije Super Smash Bros. – uključujući Joker, Terry i Banjo & Kazooie, koji svi imaju mjesto među najrjeđim od ovih figurica, naročito Džoker. Kao dodatak ovome, Nintendo je prošle godine obnovio i ženski Corrin, koji se nekada smatrao najrjeđim amiibo Super Smash Bros. S obzirom na to koliko se dostupnost svakog pojedinačnog lika promjenila, možda je ovo lista amiibo figura serije Smash Bros. koje još uvijek nijesu popunjene. Sasvim je moguće da se ova lista mjenja dijelom tokom godine u zavisnosti od budućih zaliha, tako da za sada imajte na umu da je ova lista aktuelna od marta 2024. Napominjemo da je ovo lista najtreženijih na raznim prodajnim sajtovima dok se kod je u radnjama ponuda velika i redovno se dopunjuje.

Mii Fighters

Od svih amiibo Smash Bros. koji su dobili popune zalihe, Mii Fighters nijesu bili na listi. Sve tri ove figure - Mii Brawler, Mii Svordfighter i Mii Gunner - nekada su se nudile u izobilju i prodavane su u pakovanju od tri. Ova tri pakovanja nijesu prodata u količinama koliko se Nintendo nadao, pa su mnoge jedinice rasprodate da se isprazne zalihe. Od tada ih nije bilo na policama prodavnica vjerovatno da bi spriječili da se dogodi još jedna situacija sa prevelikim zalihama.

Daisy

Super Mario serija Daisy amiibo je prilično uobičajena i obično košta manje od 20 dolara. Serija Super Smash Bros. Daisy amiibo, međutim, dobila je samo jednu produkciju. Online oglasi postavljaju cijenu Smash Bros. Daisy na najmanje 40 dolara, a u nekim slučajevima ide  i do 80 dolara. Ovom definitivno treba popuniti zalihe jer čak i sa tim cijenama nema mnogo oglasa za prodaju.

 

Pokemon Trainer

Ova pomalo skromna amiibo figura objavljena je uz malo buke 2019. godine i od tada nije dobila dodatne zalihe. Ovih dana je izuzetno teško pronaći Pokemon Trainer amiibo za manje od 40 dolara. Većina oglasa traži 50 dolara i više. Ovo je jedini zaista „rijetki“ Pokemon amiibo i iznenađujuće je vidjeti lika iz ove serije na listi, jer su zalihe u radnjama obično dobro popunjene.

 

Cloud (Igrač 2)

Već neko vrijeme Cloud nije dobio dopunu zaliha, a ovih dana košta negdje oko 30 dolara. Nije tako skup kao druge amiibo figure na ovoj listi, ali definitivno počinje da raste po cijeni. Bayonetta Player 2 je takođe tražena, ali Corrin Player 2 je izgubio većinu svoje vrijednosti od nedavnog obnavljanja zaliha.

Ken

Kao i Pokemon trener, Ken je ušao na police 2019. Ovih dana se uglavnom prodaje za oko 40 dolara. Ovo je u suprotnosti sa Ryu, čija je vrijednost u 2024. obično manja od 15 dolara.

Pogledajte šta je najnovije od amiibo figura u GameS-u.

Slični članci

07.
Mar.
2024.
Nintendo
Opšte je mišljenje svjetskih analitičara da će ovo najnovije odlaganje Switch 2 konzole uticati na Nintendo i donijeti im malo klimavu godinu, ...
24.
Feb.
2024.
Nintendo
Zelda serijal ima nevjerovatan broj fanova i naklonost kritičara. Možemo govoriti o vrijednostima igre, ali i o likovima u njoj. Zelda igre se odvijaju hilja...