Nintendo
16.09.2020.

Nintendo Switch Online - imamo nove najave

17. Septembar i 23. Septembar

17. Septembar u 15:00 UK time / 16:00 CEST očekuje nas live-stream Nintendo Direct Mini: Partner Showcase. Saznaćemo najnovije vesti i informacije o novim  Nintendo Switch naslovima ekskluzivno od Nintendo partnerskih izdavača.

Ukoliko poželite da ispratite ovaj event - evo ga link Nintendo Direct Mini Partner Showcase September 2020 live stream.

23. Septembar nam donosi nove igre za sve pretplatnike Nintendo Switch Online.

Za SNES stižu Donkey Kong Country 2: Diddy's Kong Quest, Mario's Super Picross i The Peace Keepers, dok će u NES kolekciju biti dodat S.C.A.T.: Special Cybernetic Attack Team.

Donkey Kong Country 2: Diddy's Kong Quest stiže u kolekciju nakon Donkey Kong Country koji je već na Nintendo Switch Online. Neki će po prvi put odigrati, a neki će se podsetiti po mnogima najboljeg nastavka ovog seriijala. SNES hit iz 1995. godine je preskočen kada smo imali Super Nintendo Classic sistem pre nekoliko godina, ali će taj propust i nepravda sada biti ispravljeni na Switch konzoli.

Mario's Super Picross je bio obavljen samo u Japanu za SNES i to 1995. godine. Ova igra će biti samo na japanskom jeziku pa je Nintendo objavio koristan video uz pomoć koga će svi koji koriste engleski moći da razumeju i zabave se sa igrom.

The Peace Keepers je sa SNES-a objavljen originalno u Japanu 1993. godine i predstavlja treću i poslednju igru u Rushing Beat trilogiji. 

S.C.A.T.: Special Cybernetic Attack Team je NES igra koja je objavljena u Japanu 1990. godine. To je science fiction side-view shoot-'em-up tip igara kao što su Gradius, Contra ili Life Force.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Iskusi događaje velike nesreće 100 godina prije igre Legend of Zelda: Breath of t...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
67,99 EUR
Veličina
Nova
67 ,99 EUR
Korišćena
67 ,99 EUR

Slični članci

15.
Sep.
2020.
Nintendo
CBS je spremio dokumentarac o ratu koji su vodili Nintendo i SEGA devedesetih, a biće emitovan 23. Septembra 2020.