Nintendo
18.09.2020.

Nintendo Direct Mini - Šta je sve juče najavljeno

Monster Hunter Rise, Ori and the Will of the Wisps, Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise...

Evo najbitnijih informacija i naravno, svaki naslov ima link koji će vas odvesti na trejler igre.

 

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Ova igra stiže za Nintendo Switch na leto 2021. Kao potomak legendarnog jahača čudovišta poznatog kao Red, vaša priča započinje istragom masovnog nestanka Ratalosa iz njihovih prirodnih staništa. Capcom je potvrdio da će postojati neka vrsta kompatibilnosti sa Monster Hunter Rise.

 

Monster Hunter Rise

26. Marta 2021 na ova igra stiže za Switch. Imaće sistem hvatanja poznat kao "hook" kuka pa ćete moći da letite okolo kao Spajdermen. Vidimo kako će izgledati čudovišta kao Aknosom, Tetranadon, Great Izuchi i Magnamalo. Posedovaće veliku mapu koju možete da istražite sa novim pratiteljem koji podseća na psa, po imenu Palamute. Capcom je takođe potvrdio da će postojati neka vrsta kompatibilnosti sa Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin.

 

Ori and the Will of the Wisps

Igra se pojavila u prodaji odmah nakon ovog eventa. Na žalost, kod nas je još uvek nema u ponudi dok se u inostranstvu mogu naći i kolekcionarska izdanja sa vitražima, kutijama koje svetle u mraku i emajliranim iglama.

 

The Long Dark

Još jedna igra koja je juče ugledala svetlost dana. Opstanak u ledenim predelima. Možda nekim bude interesantno pored ovolike vrućine.

 

Hades

I ova igra je od juče u prodaji. Prkosite bogu mrtvih u ovoj igri inspirisanoj grčkom mitologijom. Hiljade događaja i kombinacija sposobnosti čine svaki pokušaj bekstva iz ovog podzemnog sveta jedinstvenim.

 

Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise

Ukoliko ste ljubitelj vežbanja, i prvo izdanje ove igre već znate napamet, 4. Decembra vam stiže novi nastavak sa novim vežbama i više ritma. Mogućnost vežbanja sa prijateljima, biranje kostima ili instruktora i još dosta iznenađenja.

 

Disgaea 6: Defiance of Destiny

2021 ekskluzivno samo za Switch nam stiže nova Disgaea avantura. Ukoliko niste dosada igrali ovu igru, Disgaea 5 će biti dostupna za probu u okviru specijalnog Game Trial eventa za Nintendo Switch Online korisnike i to od 23. do 29. Septembra.

 

Balan Wonderworld

26. Mart 2021 nam donosi neverovatnu avanturu u novoj igri poznatih stvaralaca Yuji Naka i Naoto Ohshime! 12 pozornica, 80 kostima i neverovatno mnogo mogućnosti. 

 

Rune Factory 5

I ova igra nam stiže 2021. godine. neverovatno topla RPG avantura u kojoj ćete morati da branite grad, pecate, sejete i radite na polju ali i da se zaljubite. Oduševiće vas ovaj fantastični svet.

 

Empire of Sin

Empire of Sin vas uvodi u svet podzemlja i kriminala u vreme Prohibicije u Čikagu 1920. i stiže nam 1. Decembra 2020. 

 

Sniper Elite 4

Akcija i pucanje u ovoj igri nam stižu oko Nove godine.

 

Koji je vaš favorit od ovih najavljenih igara?

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
100,00 EUR
Veličina
Nova
100 ,00 EUR
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4362
PS4 Sniper Elite 4
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
26,99 EUR
Veličina
Nova
26 ,99 EUR
Korišćena
26 ,99 EUR

Slični članci

04.
Sep.
2020.
Nintendo
Stiže nam već 1. oktobra
04.
Sep.
2020.
Nintendo
Sve igre u Super Mario 3D All-Stars kompilaciji biće posebno optimizovane za Switch.
27.
Aug.
2020.
Nintendo
Pogledajte naš kompletan vodič za povezivanje Nintendo Switch konzole i kreiranje nalova, kao i par korisnih saveta.