Nintendo
25.11.2020.

Kako da stavite SD karticu u Nintendo Switch?

Iskoristite trenutne akcije i unapredite svoje igranje

Ako ste ove godine kupili Nintendo Switch ili Switch Lite i preuzeli bilo koju igru iz Nintendo eShop-a, velika je verovatnoća da ćete uskoro ostati bez prostora za skladištenje. Prostor za skladištenje je jedna od malobrojni slabosti Switch-a.

U Nintendo eShop dolazi toliko neverovatnih igara pa se čini da se situacija samo pogoršava. I standardni i Switch Lite dolaze sa samo 32 GB internog prostora za skladištenje, od kojih krajnji korisnik zapravo ima samo 25 GB. Na žalost, određene igre (poput NBA 2K21, na primer) se čak ni ne uklapaju u konzolu, pa iako fizički kupite igre za Switch, mnoge patch-eve i ažuriranja koja možete da preuzmete morate da instalirate, što znači da ćete neizbežno morati da proširite prostor za čuvanje.

Da ne spominjemo praksu izdavača da izdaju fizičku verziju igre a kada nam stigne, vidimo da se isporučuje kao kod u kutiji! Za svaku igru poput The Witcher 3 koja sadrži celu igru (minus patch) na kertridžu, postoje i druge poput Resident Evil Collections koje zahtevaju značajna dodatna preuzimanja. Šta je rešenje? Jednostavno proširite memoriju Switch-a i uložite novac u Micro SD karticu.

Srećom, postoji puno jeftinih opcija nadogradnje memorije za Switch ove godine a ovih dana je Black Friday ludilo pa je čunjenica da možete kupiti čak i 2 kartice po ceni jedne. Čak je moguće kupiti jednu fantastičnu 1TB Micro SD karticu za svoj Nintendo Switch i rešiti problem na duže staze. Dakle, nikada nije bilo bolje vreme za nabavku jeftine Micro SD kartice za Switch.  Ali hajde da prođemo kroz proces stavljanja kartice u konzolu.

1. Isključite Nintendo Switch konzolu i pažljivo pomerite nosač kako bi mogli da pristupite slotu za microSD karticu.

2. Proverite i budite sigurni da je microSD kartica postavljena za oznakom okrenutom prema konzoli.

3. Stavite karticu u slot i lagano je pritisnite na dole dok ne čujete blagi zvuk koji pokazuje da je legla na mesto.

Jednostavno, zar ne?

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Accessories CSD130
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
34,99 EUR
Veličina
Nova
34 ,99 EUR
Sačuvano u omiljne
Accessories CSD103
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
18,99 EUR
Veličina
Nova
18 ,99 EUR

Slični članci

18.
Mar.
2024.
Nintendo
Amiibo tek sada kod nas postaje popularan, dok se u svijetu mnogi bore da dođu do najrjeđih figura iz Amiibo kolekcije.
07.
Mar.
2024.
Nintendo
Opšte je mišljenje svjetskih analitičara da će ovo najnovije odlaganje Switch 2 konzole uticati na Nintendo i donijeti im malo klimavu godinu, ...