Nintendo
13.10.2022.

Splatoon 3: Callie i Marie značke: Trenutno su IN!

Igrači mogu da koriste značke da prilagode svoje Splashtagove u Splatoon 3, a dva od njih mogu da se otključaju ispunjavanjem jednog zahtjeva. Preciznije,  Callie i Marie značke se mogu zaraditi u isto vrijeme, mada nekim obožavaocima možda nije jasno kako će se dokopati Squid Sisters bedževa.

Igrači koji žele da dođu do značke Callie i Marie i ono na šta treba da obrate pažnju je Splatoon 3's Story Mode. Zaista, iako će mnoge fanove prvenstveno zanimati ponude igre za više igrača, postoje nagrade koje se mogu zaraditi kroz kampanju, uključujući značke. Radi potpune jasnoće, igrači mogu pokrenuti Režim priče Story Mode tako što će razgovarati sa Cuttlefish, koja se nalazi u šahtu u Splatsville, i potrebno je oko osam sati da se u potpunosti pobjedi.  Međutim, fanovi neće zaraditi Callie i Marie značke jednostavnim dovršavanjem kampanje, već umjesto toga moraju da dostignu maksimalni nivo heroja u ovom režimu igre Splatoon 3. Ovo se radi otključavanjem i nadogradnjom svakog čvora u meniju Hero Gear, a za to je potreban priličan broj Sardinijuma i poena za nadogradnju. Ove valute se zarađuju pobjeđivanjem boss-ova, lomljenjem predmeta i još mnogo toga, a igrači ne bi trebalo da imaju previše problema da ih pronađu dok igraju Story Mode.

Kada igrač Splatoon 3 konačno dostigne maksimalni nivo heroja i otključa značke Callie i Marie, može dodati značke svojim Splashtagovima. Možda je najjednostavniji način da to uradite da otvorite Meni pritiskom na X, a zatim pritisnite R dok se kartica Status ne istakne. Igrači zatim treba da kliknu na karticu Gear sa leve strane, kliknu na svoju Splashtag, a zatim pritisnu R da bi istakli karticu Značke.

Da napomenemo, značke Callie i Marie sigurno nisu jedine značke u igri, a zapravo ih se može zaraditi još više napredovanjem kroz Story Mode. Igrači takođe mogu dobiti neke značke trošeći gotovinu u General Store-u, igrajući Splatoon 3's Salmon Run i pobjeđujući u mečevima.

Ovo mnoštvo izvora znači da bez obzira na koju aktivnost obožavalac odluči da se bavi, skoro uvijek može da napreduje ka dobijanju nove značke.

 

Slični članci

18.
Mar.
2024.
Nintendo
Amiibo tek sada kod nas postaje popularan, dok se u svijetu mnogi bore da dođu do najrjeđih figura iz Amiibo kolekcije.
07.
Mar.
2024.
Nintendo
Opšte je mišljenje svjetskih analitičara da će ovo najnovije odlaganje Switch 2 konzole uticati na Nintendo i donijeti im malo klimavu godinu, ...