Playstation
09.08.2023.

PS5 se uskoro integriše sa PS Stars

Još jedna nagrada za lojalnost

Nova Sony inicijativa lojalnosti PS Stars izgleda da će biti integrisana u PS5 ekosistem u bliskoj budućnosti, nakon lansiranja preko PS mobilne aplikacije prošle godine.

Twisted Voxel je primetio da su podešavanja privatnosti PS Stars dodata na vodeću kućnu konzolu kompanije Sony. Među ovim opcijama je i omogućavanje da podesite ko može da vidi vaš nivo PS Stars i prateću digitalnu kolekcionarsku vitrinu. Ovo sugeriše da je Sony spreman da donese PS Stars na PS5 u bliskoj budućnosti, iako još uvijek čekamo zvanično saopštenje o tačnim detaljima.

PlayStation Stars je novi program lojalnosti, koji vam omogućava da zaradite bodove koje možete iskoristiti za razne sitnice, uključujući sredstva iz PSN novčanika i sadržaj u PS Store. Kampanje se nude za priliku da zaradite nagrade, a jedan od primjera je mjesečna prijava, koja jednostavno traži od vas da igrate bilo koju igru.

Jedan od digitalnih kolekcionarskih predmeta dostupnih za PS Stars je niko drugi do Sony indie šef, Shuhei Yoshida.

Slični članci

02.
Apr.
2024.
Playstation
Izlistali smo neke od najboljih PS4 igara koje se i u 2024. godini i dalje prodaju bolje od igara za najnoviju konzolu, zato ih obavezno probajte
24.
Feb.
2024.
Playstation
Sutra je dan kada se dodaju nove igre na Extra i Premium usluge PlayStation Plus, što znači da ćese oni koji su se prijavili za Premium radosti. ...