Vijesti/Najnovije
25.11.2022.

CALL OF DUTY WARZONE 2.0

Novi backpack sistem: Ovo bi moglo ubrzati pljačku

Warzone 2.0 je zvanično lansiran sa mnogo uzbudljivih novih nadogradnji i dodataka za fanove.

Gulag je dramatično promjenjen zahvaljujući dodavanju tamničara.

DMZ režim je uveo novi način igranja koji bi mogao da dovede do više bioskopskih iskustava. Uporišta i crna mjesta predstavljaju igračima novi izazov koji treba da savladaju dok love protivnike.

Pored ovih upadljivijih promena, Activision je takođe odlučio da revidira sistem pljačke sa ovom novom verzijom Warzone. U našem nedavnom tekstu smo predstavili sve glavne promjene koje dolaze u Warzone. Među ovim detaljima bilo je i uvođenje novog sistema ruksaka koji menja način na koji se predmeti ispuštaju i način na koji operateri mogu da pljačkaju neprijatelje nakon ubijanja. Iako ova promjena nije nužno tako uzbudljiva kao neke druge promjene, mogla bi značajno da promjeni način na koji se igra igra.

Prethodno u Warzone, kada je igrač ubijen, ispusti se sva oprema. Drugi igrači mogu da priđu do pojedinačnih predmeta da ih pokupe. Sada će, međutim, ubijeni igrač ispustiti svoje primarno oružje i ranac koji sadrži sve ostalo što je imao kod sebe. Drugi igrač će moći da podigne primarno oružje kao i ranije, ali će morati da stupi u interakciju sa rancem da bi pokupio bilo šta drugo. Kada komunicirate sa rancem, pojaviće se meni inventara i igrač će moći da odabere koje predmete želi da uzme. Ovaj sistem će se primjenjivati i na battle royale kao i na novi "DMZ" režim; mada, u battle royale, postojaće i standardne kutije sa zalihama koje jednostavno ispuštaju predmete koje treba pokupiti kao i uvijek. Ovo bi trebalo da uzdrma borbu jer će igrači morati da se naviknu na novi sistem i nauče kako da se kreću ovim menijem inventara što je brže moguće.

Sa praksom, ovo bi moglo ubrzati pljačku jer igrači neće morati da skeniraju teren u potrazi za pojedinačnim predmetima. Umjesto toga, trebaće samo da izaberu ranac i zgrabe stvari koje žele.

Trenutno nema komentara

Slični članci

28.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Blizzard traži način kako da igrači u Kini igraju njihove igre, ali za sada je ključ u bravi.
28.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Among Us VR će vjerovatno uspjeti ne samo zbog ekstremne popularnosti originalne igre, već i zbog porasta broja slušalica za virtuelnu stvarnost među ...
26.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
STRAY je difinitivno najbolja li nije jedina igra iz 2022. godine u kojoj smo mogli da igramo glavnu ulogu neke životinje
25.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Ovo nije standardna igra već igra o kojoj ćete razmišljati čak i kada je ne igrate. I dodatni bonus, sve je prevedeno na naš jezik.
22.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Mnogi su čuli za Babu Jagu, vješticu iz slovenskog folklora za koju se kaže da živi u šumi u kući koja stoji na pilećim nogama i koja je ili ...
22.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Hades je jedna od najomiljenijih indie igara posljednjih godina, a čini se da će je Hades 2 prevazići.
22.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Zvanični Youtube kanal brazilskog CS:GO igrača FalleN-a je danas hakovan i trenutno emituje sadržaj kriptovaluta u pokušaju da prevari svoje...
21.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Prati modne trendove i ubija zombije.
21.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Diablo 4 za razliku od Diablo 3 ima mogućnost preskakanja story mod-a, ali da li nešto treba uraditi samo zbog toga što postoji opcija?
21.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Misty Lee i Philip Kovats su još jednom oživjeli ova bića, ali sada u seriji.