Vijesti/Najnovije
22.12.2020.

Gde je Krcko Oraščić?

Posetio je Fortnite!

Praznični događaj u petoj sezoni igre Fortnite sezone 5 je konačno stigao!

Sneg pada!

Ili je padao sneg, a sada je deo karte prekriven jastučastom belom bojom. Početak Snowdown eventa znači da igrači imaju potpuno novu seriju izazova koje treba završiti, neko novo oružje, nove skinove i mnoštvo novih vremenski ograničenih modova.  Jedan od težih izazova Snowdown je uništavanje statua Krcka Oraščića smeštenih na mapi. Event kratko traje i zato se pobrinite da pronađete figure pre nego što se događaj završi.

Izvor Epic Games

 

Evo dve glavne lokacije na kojima možete pronaći Krcka, mada će vam trebati dva meča da biste dobili svih pet potrebnih za završetak potrage.

U Retail Row ćete ih pronaći u velikoj zgradi na istočnom kraju grada. U njoj ćete zateći tri statue Krcka. Potražite Krckovu statuu okoja viri kroz izlog prodavnice. Još dve statue orašara su mu na vidnom odstojanju. Jedna je okrenuta ka šalteru kase, a druga je smeštena u uglu pozadinskog hodnika.  U Holly Hedges potražite kuću u severoistočnom uglu. Naći ćete dve statue Krcka ispred vrata garaže.

Izvor Epic

Imajte na umu da se možete izvući tako što ćete uništiti iste statue Krcka na različitim mečevima, pa se nemojte opterećivati time da morate pešačiti do kraja da biste ovaj izazov završili odjednom.  

Podsećamo da novi režim performansi takođe omogućava Fortnite-u da radi glatko na lošijim računarima i konzolama.

Uskoro - Marvel ratnici stižu u Fortnite!

Zakonski kralj Vakande stiže na Ostrvo.  Ratnici se mogu formirati iz bilo kog razloga, bilo da je to kraljeva odluka, vojnička dužnost ili su plaćenici. Crni panter, Kapetan Marvel i Taskmaster stižu u Marvel Royalty & Warriors Pack!

Da li ste pogledali Games Prazničnu ponudu?

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50028
Fortnite: The Last Laugh Bundle sadrži: 1,000 V-Bucks Tri odjela: The Joker, Poison Ivy...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
37,24 EUR
Veličina
Nova
37 ,24 EUR
Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Imamo kandidate za Game Award ali dobro bi bilo da imamo nagrade i za najveća razočarenja. Možda bi se ove igre svakako tu našle.
04.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Destroy All Humans serijal je kolekcija haotičnih i smešnih sekvenci koje ili vi sami stvarate, ili koje vam igra nabija direktno facu. Ako vam premis...
04.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Igrači koji žele da na kratko pogledaju kako će izgledati predstojeći Assassin's Creed Mirage mogu to iskusiti kroz njegov besplatni crossover sadrž...
04.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
SONY nije oduševljen ovom akvizicijom a čini se da ima dobre razloge, bar kada je u pitanju Call of Duty.
03.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Splatoon 3 je otkrio prvi veliki Big Run koji dolazi u igru i izaziva igrače da odbrane Wahoo svijet od invazije Salmonids-a.
25.
Nov.
2022.
Vijesti/Najnovije
Borba će možda malo biti uzdrmana jer će igrači morati da se naviknu na novi sistem i nauče kako da se kreću ovim menijem inventara što je brže moguće...
25.
Nov.
2022.
Vijesti/Najnovije
Sada kada znamo ko su nominovani, a znamo i koje igre ste kupovali i hvalili, čini se da su neke igre neopravdano izostavljene.
25.
Nov.
2022.
Vijesti/Najnovije
Folksvagen ili Volksvagen... svakako izgleda odlično!
22.
Nov.
2022.
Vijesti/Najnovije
Game Awards 2022 je objavio listu nominovanih i čini se da neke igre mogu da se nadaju na više frontova.
22.
Nov.
2022.
Vijesti/Najnovije
Vreme je da se definitivno zakopaju sekire u korist igrača širom sveta.