Vijesti/Najnovije
22.12.2020.

Gde je Krcko Oraščić?

Posetio je Fortnite!

Praznični događaj u petoj sezoni igre Fortnite sezone 5 je konačno stigao!

Sneg pada!

Ili je padao sneg, a sada je deo karte prekriven jastučastom belom bojom. Početak Snowdown eventa znači da igrači imaju potpuno novu seriju izazova koje treba završiti, neko novo oružje, nove skinove i mnoštvo novih vremenski ograničenih modova.  Jedan od težih izazova Snowdown je uništavanje statua Krcka Oraščića smeštenih na mapi. Event kratko traje i zato se pobrinite da pronađete figure pre nego što se događaj završi.

Izvor Epic Games

 

Evo dve glavne lokacije na kojima možete pronaći Krcka, mada će vam trebati dva meča da biste dobili svih pet potrebnih za završetak potrage.

U Retail Row ćete ih pronaći u velikoj zgradi na istočnom kraju grada. U njoj ćete zateći tri statue Krcka. Potražite Krckovu statuu okoja viri kroz izlog prodavnice. Još dve statue orašara su mu na vidnom odstojanju. Jedna je okrenuta ka šalteru kase, a druga je smeštena u uglu pozadinskog hodnika.  U Holly Hedges potražite kuću u severoistočnom uglu. Naći ćete dve statue Krcka ispred vrata garaže.

Izvor Epic

Imajte na umu da se možete izvući tako što ćete uništiti iste statue Krcka na različitim mečevima, pa se nemojte opterećivati time da morate pešačiti do kraja da biste ovaj izazov završili odjednom.  

Podsećamo da novi režim performansi takođe omogućava Fortnite-u da radi glatko na lošijim računarima i konzolama.

Uskoro - Marvel ratnici stižu u Fortnite!

Zakonski kralj Vakande stiže na Ostrvo.  Ratnici se mogu formirati iz bilo kog razloga, bilo da je to kraljeva odluka, vojnička dužnost ili su plaćenici. Crni panter, Kapetan Marvel i Taskmaster stižu u Marvel Royalty & Warriors Pack!

Da li ste pogledali Games Prazničnu ponudu?

Slični članci

13.
May.
2024.
Vijesti/Najnovije
Šuška se da ćemo u maju dobiti najave nekih novih igara, ali do tada, evo koje igre očekujemo da zaigramo
25.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je natjerao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vrijeme do objaljivanja.
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...