Vijesti/Najnovije
16.02.2021.

Rainbow Six Quarantine postaje Rainbow Six Parasite

Pomera se datum održavanja turnira u Parizu

Postoje prilično uverljivi dokazi da će ime Rainbow Six Quarantine biti promenjeno, kao što je Ubisoft nagovestio prošle nedelje. Rainbow Six Parasite je novo ime prema tom izveštaju.

Prošle nedelje, izvršni direktor Ubisoft-a Ives Guillemot je priznao da se razmatra promena imena jer Rainbow Six Quarantine verovatno ne asocira na odmor i uživanje. Uprkos tome što Ubisft ne daje mnogo informacija o ovom naslovu.

Postojale su i spekulacije da će na R6 takmičenju u Parizu, planiranom za mart najaviti novi nastavak igre.

Ali... francuski premijer je 29. januara najavio da će francuske granice biti zatvorene za sve putnike koji nisu iz EU. Nakon ove najave, Ubisoft, zajedno sa partnerom Live Nation, neumorno radi na pronalaženju rešenja za organizovanje fizičkog izdanja Six Invitational 2021 u Parizu u Francuskoj, kako je prvobitno planirano. Međutim, saznali su da LAN sportski događaji više nisu mogući u današnjem kontekstu, uprkos strogim sanitarnim merama koje su postavljene. Shodno tome, ne preostaje im ništa drugo nego da odlože event za kasniji datum. Iako su svi očigledno razočarani što Six Invitational neće ići kako je planirano, Ubisoft fokus je sada na ponovnoj proceni situacije i traženju alternativnih opcija jer znaju da se fanovi raduju obelodanjivanju predstojećih promena u Rainbow Six Siege-u, kao i samom takmičenju. Ubisoft radi sa organizacijama i osluškuje ih kako bi pronašli najbolja moguća rešenja. Uskoro ćemo imati više detalja o tačnom uticaju ove odluke na spiskove i sezonu 2021.  Za Ubisoft je Six Invitational proslava svetske zajednice koja zahteva da regionalni mečevi budu zaista međunarodno takmičenje. Svi su se radovali sukobu regija i završetku trke prema Six Invitational-u u koju su uključeni svi profesionalni timovi od pokretanja sezone 2020. u svakom regionu. Zbog lokacija servera i kako bi se osigurao najveći takmičarski integritet, takvo takmičenje se može dogoditi samo ako okupe sve ekipe koje učestvuju na istoj fizičkoj lokaciji. Čak i ako se evolucijom pandemije Ubisoft planovi redovno osporavaju, svi su u tome zajedno. Njihov krajnji cilj ostaje isti: ponuditi najbolje moguće iskustvo.

Uskoro ćemo svakako imati više informacija o novom izdanju u ovoj franšizi.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4189
PS4 Tom Clancy"s Rainbow Six Siege
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
23,28 EUR
Veličina
Nova
23 ,28 EUR
Korišćena
23 ,28 EUR
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO111
XBOX ONE Tom Clancy's Rainbow Six - Siege
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
24,99 EUR
Veličina
Nova
24 ,99 EUR
Korišćena
24 ,99 EUR

Slični članci

11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...
02.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
April nam donosi tenis, ali i još po neki interesantan naslov