Vijesti/Najnovije
19.04.2021.

FORNITE glitch koji će vas obradovati

Nismo sigurni da će potrajati

YouTuber Glitch King je u nedavnom videu pokazao najnoviji grešku u igri Fortnite.

Video prikazuje kako igrač neograničeno umnožava svoj arsenal. Očekuje se da će Epic Games uskoro popraviti ovu grešku unapređenjem za Fortnite.  Međutim, dok takva ispravka ne stigne, još više igrača će zloupotrebiti ovu grešku u cilju sticanja nepravedne prednost u igri. Kao što je otkrio Glitch King, postoji nekoliko koraka koji su uključeni u čitav postupak dupliciranja, a isti može biti pomalo nezgodno pravilno izvršiti.

Pre nego što krenu u avanturu "kako iskoristiti glitch", igrači moraju da se uvere da imaju kompletan inventar. Igrači moraju imati popunjenih svih pet slotova za inventar da bi pravilno izvršili ovaj propust. Onda treba da otpreme predmet koji žele da dupliraju.  Posle ovoga, treba da pronađu slučajni plen koji već nije prisutan u inventaru, kliknu i zadrže hotkey za bacanje opremljene stvari. Dok pritiska i drži odgovarajući interventni taster, igrač će morati da podigne predmet koji je već prisutan na podu i istovremeno pusti taster za bacanje. To će dovesti do toga da igrač pronađe dve instance predmeta koje je bacio kako leže ispred njega. Igrači mogu ponoviti ovaj postupak onoliko puta okliko im je potrebno da postignu željeni broj resursa koji su im potreban.

S obzirom da ova greška funkcioniše za sve predmete kojima se možete opremiti u igri Fortnite, igrači mogu da kopiraju druge važne resurse kao što je na primer shield potion.  

Ovo je bez sumnje ovo je jedan od najgorih glitch-eva u bilo kojoj battle royal igri i nadamo se da će Epic Games uskoro rešiti ovaj problem jer ovaj glich može uništiti zabavu igranja u situacijama kada neki igrač ponavlja beskrajan broj isceljenja da bi nadživeo svakog svog neprijatelja.

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Unaprijedi svoje Playstation iskustvo sa Playstation Plus pretplatom koja ti omogućava ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
65,99 EUR
Veličina
Nova
65 ,99 EUR
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50028
Fortnite: The Last Laugh Bundle sadrži: 1,000 V-Bucks Tri odjela: The Joker, Poison Ivy...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
37,24 EUR
Veličina
Nova
37 ,24 EUR
Sačuvano u omiljne
PS4 konzole HKO0307
PS4 je najbolje mesto za igranje PS4 konzola, pruža izuzetnu snagu za igranje, nevjerov...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
340,00 EUR
Veličina
Nova
340 ,00 EUR
Trenutno nema komentara

Slični članci

13.
Apr.
2021.
Vijesti/Najnovije
Aloy će 15. aprila posetiti Fortnite i doneti neke kratkotrajne izmene, kao i svi ostali gosti pre nje.