Vijesti/Najnovije
13.05.2021.

Star Wars Anaheim 2022 se pomera... 3 meseca ranije

Nema otkazivanja već je u pitanju vakcinacija

Ne zalazimo u to ko je za a ko protiv vakcinacije, ali moramo da primetimo da se neke stvari polako vraćaju u normalu sa sve većim brojem vakcinisanih. Okupljanja, sajmovi i razni drugi eventovi ponovo pronalaze svoje mesto u kalendarima.

Star Wars fanovi se mogu radovati svom sledećem sajmu i to ranije nego što je planirano. Lucasfilm je pomerio datum sledećeg obeležavanja  Star Wars-a za tri meseca, sa avgusta 2022. na maj 2022. Star Wars Celebration Anaheim je prvobitno bio zakazan za period 18-21. avgusta, 2022. Umesto toga, Lucasfilm je juče najavio da će događaj trajati od 26. do 29. maja 2022. godine.

Ovi novi datumi će pružiti obožavaocima još neverovatnih ponuda za uživanje na proslavi Ratova zvezda, napisali su organizatori u zvaničnom saopštenju.  Star Wars Celebration je mesto na kome možete naći sve najave Star Wars. Proslava 2019. je otkrila je epizode ​​IX, The Rise of Skywalker, zajedno sa trejlerom za film. Događaj je takođe sadržao prve snimke Madnalorian-a, uz otkrivanje likova za seriju i mnoštvo toga iz Clone Wars. U isto vreme su igrači mogli da vide Star Wars Jedi: Fallen Order.

Dizni planira veliki broj Star Wars serija, filmova i emisija. Rediteljka Wonder Woman Patty Jenkins kreće sa Rogue Squadron dok Taika Waititi stiže na veliko platno sa delom koje nema još uvek ime. Disney je za TV najavio serije za  Obi-Wan Kenobi, Ahsoka Tano, Cassian Andor, Lando Calrissian, Boba Fett i druge.

Knjiga Boba Fett izlazi ove godine a nesrpljivi smo da vidimo šta nam sve stiže sledećeg maja.

Inače, podsećamo vas da je glumac Mark Hamill, poznat kao Luk Skajvoker iz "Ratova zvezda", stigao u Beograd u aprilu. Ovde snima neke delove filma "The Machine", a pratiocima se obratio sa tom informacijom prvi put na platformi Twiter rečima - "Vidite kako je lep Beograd, Srbija".

Hamill je tada bio u karantinu u hotelskoj sobi, ali se radovao upoznavanju Beograda uživo. Mi se nadamo da će svratiti i do neke od naših radnji i da će se i nama ispuniti želja da ga vidimo, kao što je to pošlo za rukom Stevanu Filipoviću. Možda uspe da se dogovori sa Markom i d učestvuje u nekom njegovom sledećem projektu ((Breaking Point - A Star Wars Story, Šejtanov ratnik, Šišanje, Pored mene, Pored tebe, Pored nas...).

Izvor Instagram

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4962
Broj igrača: 1-2 (lokalno) Broj likova: 300 Broj misija: 45 (pokriva događaje iz svih 9...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
24,99 EUR
Veličina
Nova
24 ,99 EUR
Korišćena
24 ,99 EUR
Sačuvano u omiljne
Broj igrača: 1-2 (lokalno) Broj likova: 300 Broj misija: 45 (pokriva događaje iz svih 9...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
39,99 EUR
Veličina
Nova
39 ,99 EUR
Korišćena
39 ,99 EUR

Slični članci

26.
Jan.
2021.
Vijesti/Najnovije
Prenosimo vam fenomenalnu vest sa Play!Zine.
30.
Oct.
2020.
Vijesti/Najnovije
Kako je moguće otvoriti gejming radnju a da Dule ne dođe dok se sve to pakuje i slaže, i prikaže vam ne samo deo te amosfere već i šta će sve moći da ...
22.
Sep.
2020.
Vijesti/Najnovije
Vladimir Jaksić je osnivač i urednik portala holonetserbia.com. Od sredine 2000-ih uživa u loru i hronologiji Proširenog univerzuma Zvezdanih ratova. ...