Vijesti/Najnovije
26.01.2021.

Nastavak za Star Wars: Knights of the Old Republic

Ovo je vest!

Kakva vest, kakva vest! Knights of the Old Republic, jedna od najboljih Star Wars video igara ikada, dobija zasluženi nastavak. Barem glasine upućuju na to.

Prema rečima izvora poznatom po glasinama vezanim za Star Wars igre, Bespin Bulletin, Star Wars: Knights of the Old Republic će dobiti nastavak i na njemu ne radi Electronic Arts ili njegovi studiji, već neko potpuno drugi. Izvor nije hteo da otkrije o kojem se studiju radi.

Pored ovog izvora, i poznati insajder industrije, Džejson Šrier, isto tvrdi, ali opet nema spomena studija koji radi na ovom RPG-u. Pošto se to čuva kao tajna, onda iz te kombinacije ispada i Ubisoft, pošto je već najavljeno da sprema Star Wars avanturu sa otvorenim svetom.

Da se radi na Star Wars: Knights of the Old Republic nastavku je veliko iznenađenje, ali ne čudi što EA nije zadužen za njega. Dizni je sa novoformiranom izdavačkom jedinicom, Lucasfilm Games, rešio da nastavi saradnju sa Electronic Arts, ali i da druge renomirane kompanije iz gejming industrije uključi kako bi obogatio ponudu Star Wars igara.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41032
Stvorite svoju Simovu jedinstvenu Star Wars priču dok istražujete udaljeni svijet Batuu...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
24,99 EUR
Veličina
Nova
24 ,99 EUR
Korišćena
24 ,99 EUR
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4962
Broj igrača: 1-2 (lokalno) Broj likova: 300 Broj misija: 45 (pokriva događaje iz svih 9...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
24,99 EUR
Veličina
Nova
24 ,99 EUR
Korišćena
24 ,99 EUR

Slični članci

22.
Sep.
2020.
Vijesti/Najnovije
Vladimir Jaksić je osnivač i urednik portala holonetserbia.com. Od sredine 2000-ih uživa u loru i hronologiji Proširenog univerzuma Zvezdanih ratova. ...