PS4 The Sims 4 + Star Wars Journey to Batuu
Playstation 4

PS4 The Sims 4 + Star Wars Journey to Batuu

12
Šifra artikla: PS41032

Stvorite svoju Simovu jedinstvenu Star Wars priču dok istražujete udaljeni svijet Batuua. Da li će se vaš Sims pridružiti Otporu, upasti u skavendžere ili se prijaviti za Prvi poredak? Do tebe je! Stvorite reputaciju svog Simsa da otključavate misije, kupite svjetlosni mač ili droida i upoznate kultne Star Wars likove kao što su Rei i Kilo Ren.  

  • Nova
    24 ,99 EUR
  • Korišćena
    24 ,99 EUR
24,99 EUR
24,99 EUR
24,99 EUR
Ušteda: 0,00 EUR
Obavjesti me o sniženju
Datum izlaska: 08.09.2020
Sačuvajte u listi želja
Rok isporuke:
Dostupno odmah
Dostupno odmah

Doživite ivicu galaksije - vaši Simsi više sigurno nisu kod kuće. Od Milenijumskog sokola do živahne kantine i jedinstvene odjeće Batuua,vaši Simsi će biti okruženi znamenitim prizorima i zvucima Star wars univerzuma. Kada se vaš Sims vrati kući, vratite novi dekor i recepte inspirisane vašim putovanjima, igrajte igru šabak ili vodite razigrani trening sa svjetlosnim mačem.
    Napravite svoju Star Wars priču - Otpor, Prvi poredak i skavendžeri se bore da bi kontrolisali Batuua, ali akcije vaših Simsova određuju ko će uspjeti. Dok Sims preduzima izazove i posebne misije, vi ćete preokrenuti odnos snaga. Otključajte nagrade poput pristupa star fighters-ima, nove odjeće i kritičnih misija na Batuu. A ko zna? Možda ćete pronaći svog posebnog Batuuana!
    Ujedinite se sa likovima iz Star Wars sveta - Završavanjem misija zarađujete svoje Sims reputacione bodove, a dok ih skupljate, približavate se sastanku sa vođama snaga na Batuuu. Mogućnosti se mijenjaju u zavisnosti od djelovanja vašeg Sima - da li ćete odlučiti da podržite Kilo Ren-a u njegovim naporima da otkrije bazu Otpora ili se pridružite Reiu i Vi Moradi u borbi protiv Prvog poretka? Koji god put vaš Sims odabere, Hondo Ohnaka i njegovi skavendžeri su uvek tu ako vam treba nekoliko dodatnih galaktičkih kredita.
    Nabavite sopstveni svjetlosni mač i droida - Istražite Batuu da biste pronašli dijelove za najpoželjniji artefakt u Star wars-u: svjetlosni mač. Sakupite svaki komad da biste napravili sječivo koje je vaše. Zatim pozovite druge Simse da se bave izazovima svjetlosnog mača! Ili posjetite Droid Depot i kupite svog sopstvenog droida koji će vam pomoći u vašim avanturama ... i možda zarobite nekoliko Simsa. Možete čak i svog droid prijatelja povesti kući sa sobom, tako da uvijek imate tu plus jednog za zabave!

 

 

 

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija PS4 igre
Izdavač EA
Pegi Rating 12
Platforma Playstation 4
Žanr Simulacija

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41026
Datum izlaska: 12.11.2020
Akcija traje od 27.09. do 10.10. Okupite se i podjelite sa svijetom: Vrijeme je za ples...
29,99 EUR
Veličina
Nova
29 ,99 EUR
Korišćena
29 ,99 EUR
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41023
Datum izlaska: 17.05.2018
House Flipper je jedinstvena šansa da postanete kućni majstor. Kupujte, popravlj...
31,99 EUR
Veličina
Nova
31 ,99 EUR
Korišćena
31 ,99 EUR
PS4 The Sims 4 + Star Wars Journey to Batuu
PS4 igre
PS4 The Sims 4 + Star Wars Journey to Batuu
Nova:
24 ,99 EUR
Korišćena:
24 ,99 EUR