Vijesti/Najnovije
17.04.2022.

PALADONE - KOJA LI JE TAJNA DOBRIH GADGETA?

Stacioniran u Brajtonu od 1994. godine, Paladone je izrastao u jednog od vodećih svjetskih proizvođača proizvoda široke potrošnje. Paladone svoje proizvode prodaje širom svijeta, u hiljadama različitih maloprodajnih objekata, velikih i malih, u preko 80 zemalja širom svijeta.  Predstavnici brenda tvrde:

Uzimamo brendove i trendove kojima se potrošači bave i oživljavamo ih kroz proizvode. Naši proizvodi omogućavaju potrošačima da se izraze i stupe u interakciju sa brendovima i trendovima koje vole, povezujemo fanove i ispunjavamo želje ljudi za samoizražavanjem. Svake godine prodajemo desetine miliona proizvoda; zabavni su, dobro dizajnirani i uvijek kvalitetni. Dizajniramo proizvode koji izazivaju maštu. Proizvode koje ćete vi, vaši prijatelji i vaša porodica željeti u svojim životima. Proizvode koji vam nešto znače i koji obuhvataju vašu ličnost. I sve ovo radimo koristeći ekološki najodrživije poslovne prakse kako bismo ograničili svoj uticaj na životnu sredinu i istovremeno očistili tržišta na kojima radimo.

PALADONE i nas iznenadi svojim idejama i brzinom kojom prati trendove.

Da li je potrebno da napišemo i to koliko uživamo kada nam stignu njihovi proizvodi, i da priznamo da neki nikada ne završe u radnjama već ih odmah uzimamo za nama drage ljude. 

Koji je Vaš omiljeni PALADONE proizvod a koji biste voljeli da imamo u ponudi?

 

Slični članci

28.
Mar.
2024.
Vijesti/Najnovije
Igra će se odigravati u regionu Kalos i sigurno ima mnogo poznatih prijatelja, pa evo svih do sada potvrđenih.
26.
Mar.
2024.
Vijesti/Najnovije
Ne može se reći da smo imali jaku zimu i da smo željni lijepog vremena i sunca, ali ako želite da zaigrate neku igru koja će vas ubaciti u proljećni vajb. ov...
26.
Mar.
2024.
Vijesti/Najnovije
Nakon Assassin's Creed Mirage i Assassin's Creed Nexus igrači su nestrpljii i željni vesti o budućim igrama