Vijesti/Najnovije
17.04.2022.

KontrolFreek i Precision Ring: Napokon novi video

Napokon novi video

KontrolFreek Precision Rings™ su napravljeni od jedinstvenog materijala koji pruža otpornost vašim thumbstick-ovima (kompatibilni su sa PlayStation 4 (PS4), PlayStation 5 (PS5), Xbox One (XB) & Switch Pro) tako da možete da snimate preciznije snimke, čak i pri maksimalnoj osjetljivosti u igri.

Veoma su elastični i antimikrobni, tako da ih možete koristiti iznova i iznova.

Pokušajte da ih kombinujete sa svojim omiljenim thumbstick-ovima za performanse da biste maksimalno iskoristili i podigli igru na dodatni nivo.

Sa Precision Rings dobijate bolju kontrolu.

Dodajte prstenove svojim osnovnim palicama i što jače gurate, materijal će se više sabijati kako bi ublažio vaš pritisak, dodajući otpor i sprečavajući vas da pretjerate ili omašite metu. Napravljeni su od fleksibilnog materijala koji upija vlagu i koji se koristi za udobnost i apsorpciju udara u teškim vozilima kao što su tenkovi i avioni.

Materijal je otporan na ulja za ruke i prljave i masne prste, prigušuje zvuk i brzo vraća svoj prvobitni oblik. Ovo vam daje dugotrajan proizvod koji će utišati vaš kontroler i poboljšati vašu igru.

Ovi precizni prstenovi Precision Rings su dostupni u tri boje i jačine:

  • mekana (zelena),
  • srednja (ljubičasta)
  • tvrda (crna).

Što je veća snaga, veći je otpor i više otpora ćete osjećati dok pomjerate svoje gamepaove.

Niste sigurni koji nivo da odaberete?

Isprobajte kombinovani paket sa šest prstenova koji uključuje dva meka prstena, dva srednja prstena i dva tvrda prstena!

Slični članci

11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...
02.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
April nam donosi tenis, ali i još po neki interesantan naslov