XBOX
29.06.2022.

XBOX Pass ima dve nove igre: D1 igre

Xbox Game Pass je dodao četiri igre 21. juna, a Shadowrun Trilogy se pridružio na konzoli/PC i Total War: Three Kingdoms na PC-u.

Ovo je kao neki poklon koji i dalje daje. Sada su tu dvije nove igre, od 23. juna.  

FIFA 22 i Naraka: Bladepoint su danas objavljene na konzoli i PC-u preko Xbox Game Pass.

FIFA 22 zamjenjuje FIFA 20 31. juna, jedan fudbalski simulator zamjenjujemo drugim.

Naraka: Bladepoint stiže na konzole prvog dana preko Xbox Game Pass-a, a takođe dolazi sa dodatnim sadržajem. FIFA 22 sadrži nekoliko poboljšanja u odnosu na prethodne unose, uključujući realističnije mečeve, poboljšanu vještačku inteligenciju i probleme, intuitivniju igru, poboljšani VOLTA fudbal i bolji režim karijere.

Što se tiče Naraka: Bladepoint, njegovom standardnom režimu igre za 60 igrača, koji se fokusira na intuitivno kretanje, sposobnosti heroja i dobar pristup bližoj borbi, pridružuje se novi režim kampanje.

Nakon ovoga, Xbox Game Pass ima još jednu igru koju treba dodati ovog mjeseca: Escape Academy. Ova igra je u suštini serija virtuelnih soba za bjekstvo, gdje igrači moraju da postanu ultimativni bjegunci tako što rješavaju zagonetke, hakuju servere, bave se učenjem i tako dalje. To je takođe još jedna sjajnaci-op igra koja se pridružuje Xbox Game Pass-u.  

Ovo je trenutno posljednje planirano izdanje Xbox Game Pass ovog mjeseca; međutim, ne bi bilo iznenađenje od servisa da doda igru iznenađenja u ovom vremenskom okviru. Na kraju krajeva, ranije ovog mjeseca, Xbox Game Pass je dodao visoko ocjenjen Horror RPG sa odličnim recenzijama i mogao bi ponovo da uradi ovako nešto.

Nekoliko Xbox Game Pass naslova je već zakazano za jul i to Far Cry 5 1. jula, Last Call: BBS 5. jula, Matchpoint: Tennis Championships 7. jula, As Dusk Falls 19. jula i Immortality 26. jula.

Sve ove igre će biti dostupne na Konzoli, osim za Last Call: BBS, koji je predviđen samo za PC.

 

Slični članci

17.
Oct.
2023.
XBOX
Čini se da u ratu konzola neki studiji daju prednost PS5
08.
Jun.
2023.
XBOX
Šef marketinga Xbox Games Aaron Greenberg je dao velika obećanja kada je u pitanju predstojeći Xbox Games Showcase za ovu E3 nedjelju.
06.
Jun.
2023.
XBOX
Xbox Game Pass je malo nedostajao u posljednje vrijeme sa samo nekoliko velikih naslova koji dolaze na uslugu svakog mjeseca, ali bi se sve to moglo promijeniti...