PC FIFA 23
PC FIFA 23
PC FIFA 23
PC FIFA 23
PC

PC FIFA 23

Šifra artikla: PC8884

 

FIFA 23 za PC donosi nam najautentičnije fudbalsko iskustvo u jednoj video igri sa najvećim timovima i zvijezdama. Ove godine tu je preko 19.000 igrača iz 700 timova, više od 100 stadiona i 30 zvaničnih liga.
Vaši omiljeni modovi za igru su opet tu, FIFA ULTIMATE TEAM gdje praviš svoj savršeni tim, CAREER  mod, PRO CLUBS i VOLTA FOOTBALL
FIFA 23 je jedina fudbalska simulacija gdje možeš igrati UEFA Ligu Šampiona, UEFA Ligu Evrope, UEFA Ligu Konfederacija, CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, Premier Ligu, Bundesligu i LaLiga Santander to jest špansku ligu. Po prvi put tu je i France D1 Arkema i Barclays FA ženska superliga.

 

  • Nova
    66 ,99 EUR
Datum izlaska: 30.09.2022
Sačuvajte u listi želja

EA SPORTS FIFA 23 donosi još više akcija i realzima na terenu u "Svjetskoj igri". Unaprijeđena HyperMotion2 tehnologija sada ima dvostruko više podataka iz snimaka pravih igrača što stvara najrealnije fudbalsko kretanje u svakom meču. Najveći klubski ženski i muški turniri su ove godine u igri, kao i FIFA Svetski kup u Katru 2022 i FIFA Ženski Svetski kup u Australiji i Novom Zelandu 2023. 

Uživaj u iskustvu najpribližnijem pravom fudbalu sa novom dodacima kao što je risk-versus-reward šutiranje, novi slobodni udarci, penali, korneri i još fudbalske raznovrsnosti.

Napravi svoj tim iz snova u FIFA ULTIMATE TEAM modu. Očekuje te hiljade igrača koje možeš dodati svom tima i nebrojeno načina da podešavaš svoj klub na i izvan terena. Bilo da želiš da igraš Squad Battles, sa prijateljem FUT Co-Op, online u Division Rivals, ili protiv najbljih FUT Šampiona, FIFA Ultimate Team™ (FUT) te povezuje sa svetom fudbala kroz celu sezonu. Na tvoj tim i fudbalere uticaće njihovi nastupi u pravom svijetu u takmičenjima kao što su UEFA Liga Šampiona, UEFA Liga Evrope i CONMEBOL Libertadores.
FUT 23 donosi potpuno nov mod sa režiranim FUT momentima, Chemistry sistemom koji donose fleksibilnost tvom timu.

Igraj sa ili protiv prijatelja zahvaljujući cross-play koji omogućuje da igraš FIFA 23 sa igračima na istoj konzolnoj generaciji.

Ispuni svoje fudbalske fantazije kroz FIFA 23 karijerni mod koji će te odvesti na najveće turnire i lige u svijetu fudbala.

Od stadiona do ulica, FIFA 23 donosi još više raznovrsnosti i načina za igru u čuvenim Pro Clubs i VOLTA FOOTBALL modovima koji sada dijele Pro Clubs XP.

Ovogodišnja FIFA uvela je ženske fudbalske timove sa Barclays FA Ženskom Super Ligom i Division 1 Arkema. Dame su takođe dobile jedinstvene poteze i kretanje zahvaljujući HyperMotion2 koji realno prenosi snagu ženskog fudbala.

FIFA 23 u prodaji od 30.09.2022. u svim GameS radnjama u Srbiji. Preorder prodaja je aktivna Gamesu.

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija PC igre
Izdavač EA
Pegi Rating 3
Platforma PC
Žanr Sport

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
PC
Otkri svoju takmičarsku stranu sa Logitech F710 džojstikom. Veoma moćan i isto toliko p...
57,99 EUR
Veličina
Nova
57 ,99 EUR