Blog
14.11.2021.

MI VOLIMO THE GAME AWARDS

Ove godine će nam prikazati preko 50 igara

Primjetili ste da volim oda pišemo o vijestima i dešavanjima oko The Game Awards. O njihovim modovima za slabovide, o igri Cyberpunk i kako je prikazana na ovom eventu ili o kandidatima za nagradu.

Sada smo u očekivanju osmog po redu The Game Awards događaja a informacija je sve više, i to najčešće od strane samog organizatora, novinara Geoffa Keighley-a. 

Za razliku od prošle godine kada smo imali virtualni show, ove godine Game Awardsće imati i publiku. Naravno, pod uslovom da se ne promjeni situacija sa virusom. Kako god se stvari po tom pitanju budu odvijale, Geoff nam za ovu godinu najavljuje najbogatiji program ikada! I obećava 40 do 50 igara u nekom vidu prezentacije. 

Najavljena brojka se odnosi na nove naslove koje ćemo igrati sljedeće dvije godine. To sasvim sigurno znači da ćemo imati dosta premijera. Spremite se i za fenomenalne muzičke goste ali možda i poneki trejler filmova koji imaju veze sa igrama. Dosta ih se snima pa će biti interesantno vidjeti kako će se predstaviti.

Hoćemo li zajedno da pogledamo i komentarišemo?

Slični članci

21.
Apr.
2024.
Ova mama je gejmer
Pandemija je pokazala da ne moramo da izlazimo iz stana da bismo ostali u formi. Sa druge strane, natjerala nas je da shvatimo koliko je vježbanje bitno.
11.
Apr.
2024.
Ova mama je gejmer
U posljednje vrijeme se sve više govori o načinima na koji djeca možda mogu biti uvučena u svijet klađenja kroz video igre
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...