Blog
27.01.2022.
Autor: Nemanja Kočica

ELDEN RING SE POZLATIO

From Software je završio razvoj dugo očekivanog Elden Ring-a.

"Master" verzija igre je spremna da se "nareže" na milione PS5PS4, Xbox i PC diskova i 25-og februara dođe konačno u naše ruke. Naravno ovo nije kraj za studio koji radi na "day one" zakrpi koja će uglavnom biti fokusirana na optimizaciju i sitna ažuriranja.

Prelazak na "zlatnu" fazu je potvrđen za vrijeme Taipei Game Show, gdje se smo saznali i dužinu igre, barem glavne priče za koju će nam treba tridesetak sati. Naravno ovo će zavisiti od igrača do igrača i koliko će se izgubiti u poprilično masivnom otvorenom svijetu koji nudi još desetine sati igranja.

Što se tiče same "day one" zakrpe, ne očekuju nas velike promjene, ali će se igra razlikovati od Elden Ring Network testa koji smo imali priliku da igramo u novembru. Naravno glavne mehanike u igri će ostati nepromjenjene, kao što su tamnice i sistem za unapređivanje lika, ali lokacije predmeta, protivnika i sijaset sitnih stvari je promjenjeno.

Yasuhiro Kitao, jedan od producenata se osvrnuo na smjenu dana i noći u igri i kako će taj sistem uticati na protivnike i njihove lokacije. Kitao je otkrio da će uticaj biti minimalan, kako se ne bi stvorio dodatni pritisak na igrače da pored već teških protivnika razmišljaju o smjeni dana i noći.

Elden Ring je originalno trebao da izađe u januaru, ali je odložen na 25 februar, što je sada jako blizu. Igra izlazi za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC.
George R.R. Martin, pisac romana koji su pretvoreni u Game of Thrones seriju je smišljao mitologiju i pozadinsku priču svijeta.

Februar 2022 će biti težak mjesec za gejmere, gdje nas pored Elden Ring-a očekuje i Dying Light 2, Sifu, Horizon: Forbidden West i Destiny 2: The Witch Queen. I sve to u najkraćem mjesecu u godini.

Koju od navedenih igrara vi igrate ovog februara?

Slični članci

13.
May.
2024.
Ova mama je gejmer
Igre se mjenjaju i unapređuju ali nijesu sve promjene dobrodošle
13.
May.
2024.
Vijesti/Najnovije
Šuška se da ćemo u maju dobiti najave nekih novih igara, ali do tada, evo koje igre očekujemo da zaigramo
10.
May.
2024.
Focus on
Možda je trebalo d prođe 13 godina da bismo dobili novi naslov iz TopSpin franšize – TopSpin 2K25. Ali, da li je trebalo da sačka...