Focus on
19.05.2023.

NOVI MORTAL KOMBAT!!

Zrno pijeska se pretvorilo u novi univerzum

Warner Bros. Games je upravo najavio Mortal Kombat 1potpuno novi naslov u hvaljenoj franšizi video igrica Mortal Kombat koja je prodata u više od 80 milionakopija od svog debija prije više od 30 godina. Razvijena od strane nagrađivanog NetherRealm Studios, predstojeća igra će predstaviti preporođeni Mortal Kombat univerzum koji je stvorio Bog Vatre Liu Kang, sa ponovo osmišljenim verzijama kultnih likova kakve nikada ranije niste vidjeli.

Mortal Kombat 1 bi trebalo da bude objavljen 19. septembra 2023. za PlayStation®5 (PS5™), Xbox Series X|S, Nintendo Switch™ i PC.

Režim priče koji definiše žanr NetherRealm-a vraća se sa impresivnom bioskopskom naracijom koja sadrži neočekivane obrte klasičnih rivalstava i originalne pozadine za široku postavu legendarnih boraca, uključujući Liu Kang, Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Kung Lao, Kitana, Mileena, Shang Tsung, Johnny Cage i mnoge drugi.

Mortal Kombat 1 će takođe predstaviti Kameo Fighters, jedinstven spisak partnerskih likova koji mogu da pomognu tokom mečeva, stvarajući proširene mogućnosti igranja za igrače.

Sa Mortal Kombatom 1 donosimo ponovo zamišljeni univerzum u legendarnu franšizu koja plijeni igrače više od 30 godina i nastavlja da se nadmašuje“, rekao je David Haddad, President, Warner Bros. Games. „Talentovani tim u NetherRealm Studios-u nastavlja da gura seriju naprijed na hrabre načine koji su dosljedno širili globalnu publiku, i verujemo da će Mortal Kombat 1 nastaviti da privlači nove igrače, kao i da oduševljava naše glavne fanove".

Mortal Kombat 1 označava novi početak franšize i ne možemo biti više uzbuđeni što možemo da podijelimo ovu originalnu priču i svjež pogled na klasične likove sa našim fanovima,“ rekao je Ed Boon, Chief Creative Officer, NetherRealm Studios i ko-kreator Mortal Kombat. „Takođe predstavljamo naš Kameo Fighter sistem koji donosi jedinstven spisak partnerskih likova u mješavinu i radujemo se što ćemo uskoro pokazati ovu sistemsku funkciju, kao i još novih elemenata igre.“

Nadamo se da od sjutra, 19. maja počinje preorder, Mortal Kombat 1 a uključivaće:

 

·                     Mortal Kombat 1 Standard Edition kao fizičko i digitalno izdanje za PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, i PC. 

·                     Mortal Kombat 1 Premium Edition biće dostupan kao fizičko izdanje, ali i digitalno za PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch i PC i uključivaće sadržaj koji ima Standard Edition, uz Kombat Pack, early access igri od 14. septembra i  1,250 Dragon Krystals (in-game valuta). The Kombat Pack sadrži Johnny Cage skin karaktera sa likom poznatog glumca i majstora borilačkih veština po imenu koje svi znamo Jean-Claude Van Damme (dostupno na lansiranju), early access za šest novih igrivih karaktera (dostupni  nakon lansiranja), i pet novih Kameo Fighters (dostupnih nakon lansiranja). 

·                     Mortal Kombat 1 Kollector’s Edition će biti dostupan samo fizički u određenim radnjama i samo za PlayStation 5 i Xbox Series X|S a uključivaće sve Premium Edition sadržaje, i early access. Svima će biti interesantna 16.5-inch Liu Kang skulptura koju je dizajnirao COARSE inspirisan Liu Kangskinom iz igre, tri ekskluzivne umjetničke otprintane slike, a steel case i 1,450 dodatnih Dragon Krystals (2,700 ukupno). 

Svi Mortal Kombat 1 pre-orderi će dobiti Shang Tsung kao igriv lik u igri, a svi oni koji izvrše pre-order igre za PlayStation 5 ili Xbox Series X|S dobijaju i pristup Mortal Kombat 1 Beta, koja će biti dostupna od avgusta 2023. 

Dakle, moramo sami sebe da pohvalimo da smo dobro shvatili onaj kratki tizer sa zrnom pijeska! 

 

Trenutno nema komentara

Slični članci

29.
May.
2023.
Focus on
Toliko je sadržaja dostupno u Tears of tһe Kingdom da je potrebno preko 130 sati da se igra odigra do kraja, i to kompletno!
29.
May.
2023.
Focus on
Od prvog susreta sa Bilbom, pa do posljednjeg „zagrljaja“ sa Frodom, Golum je bio jedan od fascinantnijih i tragičnijih Tolkinovih likova. Dvije ...
26.
May.
2023.
Focus on
LEGO 2K Drive je igra koja je iznenadila mnoge ne samo svojim objavljivanjem, već i svojim sadržajem. 
25.
May.
2023.
Focus on
Godina se mnogi pitaju da li su pametno investirali kada su nekada davno riješili da kupe Amiibo i par figura. Sada je napokon došlo njihovih p...
15.
May.
2023.
Focus on
Najnovija polemika gejming svijeta je da li je licemjerno uživati u Tears of the Kingdom i kritikovati Redfall kada imaju istu brzinu kadrova.
29.
Apr.
2023.
Focus on
Jedi: Fallen Order nas je relativno skoro oduševio i našao se visoko na top listi najboljih Star Wars igara, a sad je stigao i nastavak –...
27.
Apr.
2023.
Focus on
Dvije moždane bube iz dalekog svemira su preuzele kontrolu nad igračima i primoravaju ih da na bojište izbacuju kojekakve životinjske hibride u borbi ...
18.
Apr.
2023.
Focus on
Ukoliko još uvijek nijeste odlučili da li da poručite unaprijed neku od opcija najnovije Zelda igre, krajnje je vrijeme da razmislite jer su neke opci...
11.
Apr.
2023.
Focus on
Kada je u pitanju Zelda, mnogo je momenata koji su obilježili igranje i istoriju video igara. Hajde da se podsjetimo nekih od najbitnijih momenata fran&scaro...