Nintendo
12.01.2023.

Kako da kupujete kao da ste u Japanu?

Male tajne switch igrača

Urbana legenda kaže da jednom kada počnete, proces za ulazak u japanski Switch eShop je prilično jednostavan.

Instrukcije su:  

Kreirajte novi Nintendo nalog, pazeći da koristite drugu adresu tj email od one koja je povezana sa vašim primarnim profilom. Isto važi i za ime naloga pa smislite nešto odvojeno od vašeg drugog naloga.

Podesite svoju "Zemlju/region prebivališteCountry/region of residence u Japan tokom kreiranja naloga. Prijavite se na novi korisnički nalog na svom Switch-u tako što ćete otvoriti "Sistem Settings," zatim "Korisnik," a zatim "Dodaj novog korisnika"; "System Settings," "User," i "Add New User." 

Od vas će biti zatraženo da kreirate lokalnog korisnika, ali na kraju možete da ga povežete sa Nintendo nalogom.Otvorite eShop kao i obično, ali izaberite novi korisnički nalog umjesto primarnog. Kada eShop od vas zatraži da se prijavite, koristite Nintendo nalog u Japanu koji ste prethodno napravili i pratite ostala uputstva na ekranu.

Lako, zar ne?

Koristeći svoj novi korisnički nalog, sada možete da pretražujete japanski eShop kad god otvorite prodavnicu Switch. Šta god da kupite, biće dostupno svim drugim korisničkim nalozima na vašoj konzoli. Za razliku od mnogih prošlih i sadašnjih konzola, Nintendo Switch je bez regiona, tako da će sve što preuzmete igrati na redovnom, neizmjenjenom sistemu. Izuzetak je DLC, koji je ponekad zaključan za japanski nalog koji ga je kupio, pa se možda pridržavajte kupovine samo standardnih igara.

Javite nam da li ste uspjeli!

Trenutno nema komentara

Slični članci

11.
Jan.
2023.
Nintendo
Nintendo Swith koristimo već godinama ali nam se čini da je Nintendo još dosta toga o ovoj konzoli ostavio neotkriveno kako bismo se igrali i neke stv...
10.
Dec.
2022.
Nintendo
Mario Kart 8 Deluxe dodaje novu funkciju prilagođenih predmeta u ažuriranju, dajući igračima više kontrole nad načinom na koji odluče da se trkaju.
03.
Dec.
2022.
Nintendo
Čini se da će ovo biti odličan film.
22.
Nov.
2022.
Nintendo
Ovo je još jedna prelepa Pokemon igra, sa puno boja i raznim znamenitostima.
12.
Nov.
2022.
Nintendo
Ako se ne pripremite dobro za igranje u Mario + Rabbids Sparks of Hope, može doći do katastrofalnih ishoda u svemiru.
22.
Oct.
2022.
Nintendo
Bivša glumica igre Bayonetta, Hellena Taylor, navodi da su je iz kompanije Platinum Games primorali da napusti ulogu zbog niske nadoknade.
20.
Oct.
2022.
Nintendo
Nintendo konzole važe za nevjerovatno pouzdane. Ipak, šta kada se čini da se konzola Nintendo Switch ne puni ili punjenje baterije nastavlja da opada ...
14.
Oct.
2022.
Nintendo
Brend poznat po luksuznim satovima, Tag Heuer i Nintendo su se udružili kako bi napravili dva nova Mario Kart sata. Nevjerovatno skupa sata.
13.
Oct.
2022.
Nintendo
Igrači koji žele da dodaju Callie i Marie značke svojim Splashtagovima u igri Splatoon 3, mogu da saznaju kako da ih otključaju čitanjem ovog teksta.
12.
Oct.
2022.
Nintendo
Nova slika daje uvid fanovima koji će glavni likovi biti u Bayonetta 3, uključujući neke informacije o tome kako funkcionišu u priči.