Nintendo
12.01.2023.

Kako da kupujete kao da ste u Japanu?

Male tajne switch igrača

Urbana legenda kaže da jednom kada počnete, proces za ulazak u japanski Switch eShop je prilično jednostavan.

Instrukcije su:  

Kreirajte novi Nintendo nalog, pazeći da koristite drugu adresu tj email od one koja je povezana sa vašim primarnim profilom. Isto važi i za ime naloga pa smislite nešto odvojeno od vašeg drugog naloga.

Podesite svoju "Zemlju/region prebivališteCountry/region of residence u Japan tokom kreiranja naloga. Prijavite se na novi korisnički nalog na svom Switch-u tako što ćete otvoriti "Sistem Settings," zatim "Korisnik," a zatim "Dodaj novog korisnika"; "System Settings," "User," i "Add New User." 

Od vas će biti zatraženo da kreirate lokalnog korisnika, ali na kraju možete da ga povežete sa Nintendo nalogom.Otvorite eShop kao i obično, ali izaberite novi korisnički nalog umjesto primarnog. Kada eShop od vas zatraži da se prijavite, koristite Nintendo nalog u Japanu koji ste prethodno napravili i pratite ostala uputstva na ekranu.

Lako, zar ne?

Koristeći svoj novi korisnički nalog, sada možete da pretražujete japanski eShop kad god otvorite prodavnicu Switch. Šta god da kupite, biće dostupno svim drugim korisničkim nalozima na vašoj konzoli. Za razliku od mnogih prošlih i sadašnjih konzola, Nintendo Switch je bez regiona, tako da će sve što preuzmete igrati na redovnom, neizmjenjenom sistemu. Izuzetak je DLC, koji je ponekad zaključan za japanski nalog koji ga je kupio, pa se možda pridržavajte kupovine samo standardnih igara.

Javite nam da li ste uspjeli!

Slični članci

18.
Mar.
2024.
Nintendo
Amiibo tek sada kod nas postaje popularan, dok se u svijetu mnogi bore da dođu do najrjeđih figura iz Amiibo kolekcije.
07.
Mar.
2024.
Nintendo
Opšte je mišljenje svjetskih analitičara da će ovo najnovije odlaganje Switch 2 konzole uticati na Nintendo i donijeti im malo klimavu godinu, ...