Nintendo
03.11.2023.

Šta poslije glavne priče u Super Mario Bros. Wonder?

Ima razloga za duži ostanak!

Iako je Super Mario Bros. Wonder malo kraći u poređenju sa nekim novijim Mario igrama, i dalje se može pohvaliti obiljem sadržaja na koji igrači mogu da potroše vrijeme. Nakon završetka glavne priče, igrači će dobiti pristojnu količinu sadržaja nakon igre i takođe će imati priliku da završe sve što su možda propustili tokom svog početnog igranja.

Dovršavanje svega u Super Mario Bros. Wonder može lako da udvostruči dužinu igre. Onima koji traže informacije o tome šta da rade nakon što završe Mario Wonder možemo reći da imaju sreće, jer ima mnogo toga da se vidi i uradi čak i nakon što je Brauzerov plan osujećen.

Sakupite svaki Standee -  Svaki od 12 likova koji se mogu igrati u Super Mario Bros. Wonder ima 12 Standee-a na raspolaganju, za ukupno 144. Igrači će moći da dobiju nasumično Standee iz bilo koje prodavnice Poplin za 10 novčića cvijeća, međutim, nakon nekog vremena, otkriće da uglavnom dobijaju duplikate. Srećom, postoji namjenska prodavnica Standee u Special World koja omogućava igračima da kupe novi Standee za 30 cvijetnih novčića.

Istražite Special World - Igrači koji dobro posmatraju su možda primjetili da svaki svijet u Super Mario Bros. Wonder ima tajni ulaz u Special World. Strogo govoreći, njima se zapravo može pristupiti prije nego što je glavna priča završena, iako mnogi igrači imaju tendenciju da ih propuste zbog toga što nisu na putu. Svaki kurs u Special World ima ocjenu težine od pet zvijezdica, pružajući igračima odličan izazov poslije igre da zaokruže svoje vrijeme u igri.

Uzmite svaku značku - U Super Mario Bros. Wonder postoje 24 značke, od kojih će većina morati da se otključa ispunjavanjem odgovarajućih Bedž izazova ili kupovinom u Poplin prodavnicama. Igrači će moći da dobiju većinu ovih znački tokom redovnog igranja, mada postoje neke koje se mogu otključati tek nakon završetka glavne priče. Ove ponude poslije igre obično su neke od najboljih znački u Mario Wonder i zato ih vrijedi potražiti.

Uzmite svaku medalju - Po završetku igre po prvi put, igrači će dobiti posebnu medalju. Ovo je jedna od šest medalja u Super Mario Bros. Wonder, dok se ostalih pet dodjeljuje za sakupljanje svakog čudesnog sjemena, cvijetnog novčića, jarbola za zastavu, štanda i značke koje igra može da ponudi. Pod pretpostavkom da su uradili sve gore navedeno, igrači bi trebalo da budu na dobrom putu da otključaju sve značke, ali postoji još jedan posljednji izazov poslije glavne igre koji će morati da rješe prije nego što mogu tako uraditi.

 

Slični članci

18.
Mar.
2024.
Nintendo
Amiibo tek sada kod nas postaje popularan, dok se u svijetu mnogi bore da dođu do najrjeđih figura iz Amiibo kolekcije.
07.
Mar.
2024.
Nintendo
Opšte je mišljenje svjetskih analitičara da će ovo najnovije odlaganje Switch 2 konzole uticati na Nintendo i donijeti im malo klimavu godinu, ...