Nintendo
03.11.2023.

Šta poslije glavne priče u Super Mario Bros. Wonder?

Ima razloga za duži ostanak!

Iako je Super Mario Bros. Wonder malo kraći u poređenju sa nekim novijim Mario igrama, i dalje se može pohvaliti obiljem sadržaja na koji igrači mogu da potroše vrijeme. Nakon završetka glavne priče, igrači će dobiti pristojnu količinu sadržaja nakon igre i takođe će imati priliku da završe sve što su možda propustili tokom svog početnog igranja.

Dovršavanje svega u Super Mario Bros. Wonder može lako da udvostruči dužinu igre. Onima koji traže informacije o tome šta da rade nakon što završe Mario Wonder možemo reći da imaju sreće, jer ima mnogo toga da se vidi i uradi čak i nakon što je Brauzerov plan osujećen.

Sakupite svaki Standee -  Svaki od 12 likova koji se mogu igrati u Super Mario Bros. Wonder ima 12 Standee-a na raspolaganju, za ukupno 144. Igrači će moći da dobiju nasumično Standee iz bilo koje prodavnice Poplin za 10 novčića cvijeća, međutim, nakon nekog vremena, otkriće da uglavnom dobijaju duplikate. Srećom, postoji namjenska prodavnica Standee u Special World koja omogućava igračima da kupe novi Standee za 30 cvijetnih novčića.

Istražite Special World - Igrači koji dobro posmatraju su možda primjetili da svaki svijet u Super Mario Bros. Wonder ima tajni ulaz u Special World. Strogo govoreći, njima se zapravo može pristupiti prije nego što je glavna priča završena, iako mnogi igrači imaju tendenciju da ih propuste zbog toga što nisu na putu. Svaki kurs u Special World ima ocjenu težine od pet zvijezdica, pružajući igračima odličan izazov poslije igre da zaokruže svoje vrijeme u igri.

Uzmite svaku značku - U Super Mario Bros. Wonder postoje 24 značke, od kojih će većina morati da se otključa ispunjavanjem odgovarajućih Bedž izazova ili kupovinom u Poplin prodavnicama. Igrači će moći da dobiju većinu ovih znački tokom redovnog igranja, mada postoje neke koje se mogu otključati tek nakon završetka glavne priče. Ove ponude poslije igre obično su neke od najboljih znački u Mario Wonder i zato ih vrijedi potražiti.

Uzmite svaku medalju - Po završetku igre po prvi put, igrači će dobiti posebnu medalju. Ovo je jedna od šest medalja u Super Mario Bros. Wonder, dok se ostalih pet dodjeljuje za sakupljanje svakog čudesnog sjemena, cvijetnog novčića, jarbola za zastavu, štanda i značke koje igra može da ponudi. Pod pretpostavkom da su uradili sve gore navedeno, igrači bi trebalo da budu na dobrom putu da otključaju sve značke, ali postoji još jedan posljednji izazov poslije glavne igre koji će morati da rješe prije nego što mogu tako uraditi.

 

Trenutno nema komentara

Slični članci

07.
Dec.
2023.
Nintendo
Nintendo Switch ponuda stalno raste, a kraj godine je svakako period kada očekujemo još hitova ovog giganta video igara
03.
Dec.
2023.
Nintendo
Milijarde kopija, još više milijardi zarade, likovi koje obožavamo i igre koje su promjenile istoriju gejminga, evo nekih od najbitnijih Ninten...
10.
Nov.
2023.
Nintendo
Wes Ball će režirati novi Zelda film
01.
Nov.
2023.
Nintendo
Nintendo je podnio patent za prividnu konzolu sa dva ekrana koja se može podijeliti na pola i postati dva odvojena ručna uređaja.
27.
Oct.
2023.
Nintendo
Nintendo programeri koji su počeli svoj rad u timu koji je radio Super mario Bros. četiri decenije kasnije nam donosi Super mario Bros. Wonder, pred penziju
24.
Oct.
2023.
Nintendo
Prva Mario igra izašla je daleke 1985. godine, što znači da ovaj brka sada ima oko 37 godina. Neko bi rekao da će ga uskoro hvatati kriza sredn...
24.
Oct.
2023.
Nintendo
Godine prolaze, ali Super Mario se ne predaje! Ili bolje reći, Nintendo voli i radi na svojoj maskoti kao prvog dana!
06.
Sep.
2023.
Nintendo
Ni igraći nisu više ono što su bili.
11.
Aug.
2023.
Nintendo
Mali, brkati vodoinstalater je tokom godina izbacio mnogo video igara i čini se da su skoro sve odlične. Upak, da li su neke best of the best?