Nintendo
18.01.2021.

Nova Nintendo Switch Limited edition konzola

It's-A Me, Mario!

Nintendo je predstavio novu Nintendo Switch Mario Red i Blue Edition konzolu, i ona je i više nego biste mogli očekivati.  

Specijalno izdanje hardvera biće dostupno u radnjama samo tri retaila u Srbiji, naravno Games je jedan od njih. Cena bi trebalo da bude ista kao i za sve ostale Switch modele.

Iako nijedna igra nije uključena u paket, dobijate kao zamenu fenomenalnu futrolu za zaštitu konzole dok ste na putu.  Nekima će možda biti čudno što je sama konzola zapravo isključivo crvena. Dock je takođe crven, s tim da se plavi element nalazi samo na jednoj strani futrole, i na trakama Joy-Con kontrolera i Joy-Con Gripa.

Nova konzola povezana je sa proslavom 35. godina Super Mario Bros. koja je u toku, nakon što je kompanija objavila Super Mario 3D All-Stars. Ta kolekcija uključuje Super Mario 64, Super Mario Sunshine i Super Mario Galaxy, ali dostupna je samo do 31. marta.   Super Mario 3D World + Bowser's Fury, ponovno izdanje Wii U igre sa dodatnim sadržajem, nastavlja proslavu jubileja ovog junaka vodoinstalatera.

Igra stiže na Nintendo Svitch 12. februara, istog dana kada i nova Nintendo Switch Mario Red i Blue konzola.

Nintendo Switch je i dalje jedna od najpopularnijih konzola, a sa igrama poput Breath of the Wild 2 i Metroid Prime 4 koje tek dolaze samo postaje još interesantnija. Nintendo samo pokazuje koliko je njihov proizvod interesantan i čini se da ne stari. Da li ćemo videti Nintendo Switch 2 sada kada su ovde PS5 i Xbox Series X? Nintendo je prilično dobar u čuvanju tajni ali mi ćemo pokušati da saznamo nove detalje.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Pridružite se Mariu, Luigiju, princezi Peach i Toad-u u misiji spašavanja kralje...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
69,99 EUR
Veličina
Nova
69 ,99 EUR
Korišćena
69 ,99 EUR
Sačuvano u omiljne
Switch konzole HKO0318
Nintendo Switch Console (Red and Blue Joy-Con) Nintendo Switch
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
339,99 EUR
Veličina
Nova
339 ,99 EUR

Slični članci

18.
Jan.
2021.
Vijesti/Najnovije
Tekst je preuzet sa sajta PC Mag.
04.
Sep.
2020.
Nintendo
Nekada je dobro vratiti se na početak.
27.
Aug.
2020.
Nintendo
Pogledajte naš kompletan vodič za povezivanje Nintendo Switch konzole i kreiranje nalova, kao i par korisnih saveta.