Nintendo
28.01.2021.

Animal Crossing: New Horizons –besplatan Update

Danas je dan!

Nintendo je danas obradovao sve igrače igre koju čak i naučnici sa Oxford Univerziteta predlažu za dobro raspoloženje, Animal Crossing: New Horizons. Tu je od danas gomila novih krpica, proslava i iznenađenja. Novo ažuriranje uključuje i događaj Festivale, nove sezonske dodatke, nove reakcije i nove predmete za kupovinu.

  • Festivale Event - Osetite život i ritam uz živopisni Festivale događaj ispunjen plesom i letećim perjem! 15. februara, igrač Pavé stiže na podijum vašeg ostrva da uvede malo konfeta i karnevalskog duha. Na dan događaja možete mrežom uhvatiti živopisno perje koje leti vašim ostrvom i zameniti ih za strastveni plesni broj koji zauzvrat dobijate od Pavé-a . Dugino perje čini se posebno retkim prizorom, pa ga uhvatite i zamenite. Pozovite prijatelje na vaše ostrvo ili posetite njihovo da zajedno učestvujete u svim svečanostima.
  • Nove reakcije - Ako želite da izrazite svoje uzbuđenje zbog Festivale-a, sada ćete na raspolaganju imati niz novih reakcija. Komplet za reakcije Viva Festival možete kupiti tokom igre sa police u Nook’s Cranny na ograničeno vreme i uključuje Feelin 'It, Let's Go, Viva i Confetti.
  • Nova odeća - Od 1. februara odeća Festivale biće dostupna u prodavnici Able Sisters takođe ograničeni vremenski period. Sada možete da stilizirate svoj Festivale izgled sa ovim modernim kostimima!
  • Sezonski predmeti - Obavezno pripazite na sezonske predmete na Nook Stop-u u Resident Services i kroz Nook Shopping. Obeležite Dan zaljubljenih sa čokoladnim srcima i buketima u obliku srca, koji će se moći da se kupe od 1. februara do 14. februara. Takođe će biti dostupni i drugi predmeti u vezi sa Danom mrmota (Groundhog Day) i proslavom drugih bitnih datuma tokom par dana januara i u februaru!

Prvi sezonski event je japanska tradicija Setsubuna. Da biste proslavili ovaj događaj, biće vam dostupan komplet za bacanje zrna do 3. februara. U Able Sisters od 1. februara biće i kostim Oni (Orge).

 

Kao i do sada, ovakva vest donosi još najava! Sledeće besplatno ažuriranje je već najavljeno, a više besplatnih sadržaja planirano je za mart ove godine. Nintendo je takođe najavio povratak super popularnih kartice Animal Crossing Sanrio.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Izgradite zajednicu ispočetka na opustošenom ostrvu prepunom mogućnosti • ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
67,99 EUR
Veličina
Nova
67 ,99 EUR
Korišćena
67 ,99 EUR

Slični članci

06.
Jan.
2021.
Playstation
Ovo je period kada se dosta pozajmljuju i iznajmljuju konzole, ukoliko nemate svoje. Napraviti nalog je jednostavno, i to većina zna. Obrisati nalog je jo&sc...
25.
Nov.
2020.
Nintendo
Nintendo igrači je verovatno od početka frustrirao nedostatak opcije za transfer igara sa interne memorije na SD karticu. U situacijama kada ponestane&n...
30.
Sep.
2020.
Vijesti/Najnovije
Danas je ova slatka igrica trebalo da bude sklonjena sa Ninendo sajta ali je u poslednji čas stigla ves koja je obradovala sve one koji vole igre za razonodu...