Nintendo
27.01.2021.

Hades je igra godine na New York Game Awards

Animal Crossing: New Horizons je Best Kids Game

Nagrade za Best Indie i Best Action na The Game Awards prošlog meseca, nisu kraj. New York Game Awards je sada otišao korak dalje i proglasio HADE za Game of the year na njihovoj upravo završenoj i jubilarnoj 10. dodeli nagrada.  

Ni tu se nije zaustavio Hade, već je takođe osvojio 5 nagrada, uključujući Best Writing, Best Music i Best Indie Game. Za ulogu Lord Hades, Poseidon, Achilles, Charon, The Storyteller i Asterius, Logan Cunningham je nagrađen sa Best Acting in a Game.

Dodelu je organizovao Njujorški krug kritičara video igara, a ovo je bio 10. i jubilarni New York Game Awards. Domaćin je bio NIVGCC editor-in-chief Harold Goldberg ali i bivši predsednik Nintendo-a iz Amerike, Reggie Fils-Aime. Ovo je prvi put da je ovaj događaj potpuno digitalan i ako ste ga ranije propustili, možete ga nadoknaditi putem Youtube platforme.

Govoreći o uspehu koji je postigao Hade u saopštenju za štampu, Harold Goldberg je dao ovu izjavu:  "Sve nominovane igre bile su izvanredne, ali Hades je na mnogo načina dirnuo naše kritičare i svi smo se vraćali po još. Od vrhunske glume, do upečatljivog pisanja, do čudesnih umetničkih dela, uzburkane muzike, do uravnoteženog igranja, Hades itekako zaslužuje da bude igra godine u Njujorku."

Nintendo igre ovde nisu bile nominovane u velikom broju, sa izuzetkom Animal Crossing: New Horizons, kojoj je dodeljena nagrada za najbolju dečiju igru.

U preostalim kategorijama, nagrade su pripale Final Fantasy VII Remake, Ghost of Tsushima, Genshin Impact i Half-Life Alyx.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4936
U kasnom 13. vijeku, Mongolsko carstvo je uništilo čitave nacije tokom kampanje&...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
34,99 EUR
Ušteda 30%
50,00 EUR
Veličina
Nova
50,00 EUR
34 ,99 EUR
Korišćena
50,00 EUR
34 ,99 EUR
Sačuvano u omiljne
Izgradite zajednicu ispočetka na opustošenom ostrvu prepunom mogućnosti • ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
67,99 EUR
Veličina
Nova
67 ,99 EUR
Korišćena
67 ,99 EUR

Slični članci

24.
Jun.
2024.
Nintendo
Ovih dana je veoma živo u svijetu video igara. Još nismo ni uspjeli da utvrdimo šta je sve viđeno na Nintendo Direct prezentaciji, a novosti na...
06.
Jun.
2024.
Nintendo
Od karata do konzola… Put velikog giganta može biti naporan, težak ali i zanimljiv kada istraživači puste mašti na volju i požele da naprave pr...
06.
May.
2024.
Nintendo
Nikad dosta Maria i prijatelja!