Nintendo
15.02.2021.

Neki vole Twitter a neki da igraju Super Mario

35 za 46

Koliko je Trump bio poznat po svojim tvitovima i aktivnostima na društvenim mrežama, toliko je novi predsednik Amerike sve poznatiji po tome da igra igrice. Prisetićemo se i da Trump nije bio veliki ljubitelj industrije video igara i da je povremeno imao dosta negativnih komentara na developere iz svoje zemlje.

Otkud sada Joe Biden i Super Mario?

 Kako je izvestio Kotaku, u priči koju je na Instagramu objavila unuka Joe Bidena, Naomi Biden, predsednik se može videti kako igra Mario Kart u poznatom mestu za odmor, Camp David.

U postu je Naomi Bidennavela da je njen deda „malo zarđao“, implicirajući da predsednik nije novi igrač u Mario Kartu. Uprkos "rđi", on je „(jedva) pobedio“. Možda se činilo da je njegova unuka bila na prvom mestu tokom većeg dela trke, samo što je Joe Biden poleteo napred zahvaljujući tome što je pravovremeno iskoristio plavu školjku (blue shell)?  Mario Kart Arcade GP DX je, naravno, odličan način da se igra Mario Kart jer je to arkadna mašina sa točkom. Ali gde je Biden pokupio svoje sada zarđale veštine? Da li je bio obožavatelj Double Dash-a? Izuzetno popularan Mario Kart VII? Ili nije igrao od slavnih dana Mario Kart 64? Možda su ga Mario Kart Live Circuit podsetili da ponovo krene da vozi?

Kako god, nije vam potrebno da odete u Camp David jer Mario vožnje i ostale igre možete igrati u svom domu.

Da li ste znali da je Baiden iskoristio Animal Crossing da promoviše svoju kampanju?

 

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Accessories HAC1372
Nintendo Switch Deluxe Wheel Attachment - Mario Kart 8 Deluxe Nintendo Switch
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
20,99 EUR
Veličina
Nova
20 ,99 EUR
Sačuvano u omiljne
Jurcaj kroz Mushroom Kingdom trkačke staze — pod vodom, na nebu i naopačke preko ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
67,99 EUR
Veličina
Nova
67 ,99 EUR
Korišćena
67 ,99 EUR

Slični članci

11.
Feb.
2021.
Nintendo
Najnovija igry iz Nintendo kuhinje donosi dosta zabave.
13.
Nov.
2020.
Nintendo
Nekako nam je ovo bio inspirativan početak za ovaj tekst pa se zahvaljujemo Duletu Axe na ideji od pre par godina. I dalje je u pravu.
10.
Nov.
2020.
Nintendo
Originalni Game & Watch sistem se pojavio u Japanu 1980 i bila je to prva ručna konzola za igranje koju je kreirao Nintendo. Sada će veliki broj (i ovo j...