Nintendo
19.02.2021.

Moglo je i bolje!

Šta smo videli na Nintendo Direct prezentaciji?

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD je najavljen za Nintendo Switch (16.jul,2020)

Najlošije čuvana tajna je napokon i ozvaničena. Sjajan nastavak Zelda serijala iz 2011. godine sa Nintendo Wii konzole dobija uskoro Switch izdanje. Kako je ova igra izašla za stari Wii ovo će biti prvi put da dolazi u punoj HD rezoluciji, sa podrškom za motion kontrole ali i igru bez njih. Takođe, stižu nam i posebni Joy-Con u stilu igre za sve igrače koji reše da se podsete ovog naslova koristeći stare dobre motion kontrole.

Splatoon 3 je najavljen za Nintendo Switch (2022)

Videli smo i veoma ranu najavu za treći deo popularnog Nintendovog multiplayer hita Splatoon. U trejleru je prikazana pustinja, kao i skroz novi grad, a šta tačno sledeći Splatoon donosi saznaćemo verovatno kasnije ove godine jer igra neće stići pre 2022.

Mario Golf: Super Rush najavljen za Switch (25.jun,2020)

Skroz nova Mario Golf avantura dolazi na Nintendo Switch 25. juna ove godine. Ovo će biti i veliki povratak Maria na terene za golf, prvi nakon 2003. godine.

Super Mario predmeti će biti dodati u Animal Crossing: New Horizons (do kraja meseca)

Kad smo kod Super Maria, izgleda da proslava 35. godišnjice ove franšize još uvek nije završena. Nedavno smo imali izlazak 3D Worlda i Bowser’s Fury-a, a sada mnogi predmeti inspirisani legendarnom Ninteno maskotom dolaze u uvek zabavni Animal Crossing New Horizons. Ovaj update biće besplatan i pojaviće se do kraja februara.

 

Nova JRPG strategija u stilu Final Fantasy Tactics je najavljena za Switch - “Project Triangle Strategy” (Tokom 2022, demo je dostupan sada)

Radi se o novom izdanju Square Enixovog HD-2D serijala, Project Triangle Strategy dolazi na Nintendo Switch tokom 2022. godine. Ovaj komplikovani naslov je samo trenutni radni naziv za igru koja će najverovatnije biti naslednik (ali ne i nastavak) Octopath Traveler-a. Iako igra izlazi tek 2022. godine, demo možete probati već danas!

 

Hyrule Warriors: Age of Calamity Expansion Pass najavljen

Nažalost vesti o pravom nastavku Breath of the Wild nije bilo na ovoj prezentaciji, ali dobili smo vest da ćemo o istom saznati više tokom ove godine. Do tada - sećate se igre o kojoj smo nedavno pisali? Hyrule Warriors: Age of Calamity je svojevrstan prequel za Breath of the Wild u “Warriros” fazonu. Ako vam nije bilo dovoljno akcije, uskoro stižu i proširenja za igru u vidu Expansion Pass-a koji će doneti nove borbe ali i produžiti priču (usput olakšavajući čekanje tih BOTW2 vesti).

 

Autor Nikola Nick Jovanović

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Iskusi događaje velike nesreće 100 godina prije igre Legend of Zelda: Breath of t...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
67,99 EUR
Veličina
Nova
67 ,99 EUR
Korišćena
67 ,99 EUR
Sačuvano u omiljne
Akcione figure HFI3213
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
56,99 EUR
Veličina
Nova
56 ,99 EUR
Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
67,99 EUR
Veličina
Nova
67 ,99 EUR
Korišćena
67 ,99 EUR

Slični članci

24.
Jun.
2024.
Nintendo
Ovih dana je veoma živo u svijetu video igara. Još nismo ni uspjeli da utvrdimo šta je sve viđeno na Nintendo Direct prezentaciji, a novosti na...
06.
Jun.
2024.
Nintendo
Od karata do konzola… Put velikog giganta može biti naporan, težak ali i zanimljiv kada istraživači puste mašti na volju i požele da naprave pr...
06.
May.
2024.
Nintendo
Nikad dosta Maria i prijatelja!