Nintendo
05.02.2022.

Pokemon Legends: Arceus - Kako otključati Mystery Gift: Tajni poklon od Pokemon Company

Tajni poklon od Pokemon Company

Otkako su Pokemon igre uvele onlajn kompatibilnost sa generacijom 4 na DS-u (Diamonda and Pearl), treneri su bili u mogućnosti da se povežu na mreži pomoću funkcije Mistery Gift da bi dobili ekskluzivne i obično ograničene poklone, kao što su rijetki Pokemoni. U Pokemon Legends: Arceus, ponovo se vraća funkcionalnost Mysteri Gift.

Igrači će moći da otključaju funkciju Mistery Gift kada stignu do pete glavne misije priče. Ako igrači ne odlaze i ne rade mnogo zahtjeva i hvatanja Pokemona, onda bi dolazak do pete misije trebalo da traje oko sat ili dva najviše. Igrači će moći da koriste Mistery Gift tako što će ući u odrijeđeni meni. Srećom, može se koristiti u bilo kom trenutku, osim ako su igrači u scenariju bitke na terenu.

Igrači treba da pritisnu dugme za gore na d-padu da bi otvorili meni. Odavde, mogu da se kreću kroz različite stranice koristeći ZL ili ZR okidače na Nintendo Switch-u. Sada bi trebalo da postoji kartica koja prikazuje signal Wi-Fi veze sa nekim komunikacijskim opcijama. Tu pritisnite dugme Mistery Gifts da se povežete na mrežu i primate poklone od kompanije Pokemon.

Sada pritisnite Get Via Internet. Naravno, da bi ovo funkcionisalo, igrači će morati da imaju svoj Switch povezan na internet. Igra će početi da traži sve potencijalne misteriozne poklone. Upravo sada, na početku i odmah posle lansiranja, treneri mogu da dobiju poklon odjeće koji uključuje fensi kimono, moderni donji dio i masku lisice, a svi ovi predmeti su bazirani na novom Hisuian obliku Growlithe-a.

Predmeti će igračima biti dostupni samo do 9. maja 2022.

Kompanija Pokemon će vjerovatno najaviti nove događaje kako vrijeme bude odmicalo, tako da igrači mogu očekuju da dobiju još više poklona.  Mi ćemo se potruditi da vas o svemu obavjestimo a predlažemo da pratite zvanične kanale društvenih medija za Pokemone da biste saznali kada počinje sljedeći događaj.

Slični članci

18.
Mar.
2024.
Nintendo
Amiibo tek sada kod nas postaje popularan, dok se u svijetu mnogi bore da dođu do najrjeđih figura iz Amiibo kolekcije.
07.
Mar.
2024.
Nintendo
Opšte je mišljenje svjetskih analitičara da će ovo najnovije odlaganje Switch 2 konzole uticati na Nintendo i donijeti im malo klimavu godinu, ...