Ova mama je gejmer
25.07.2023.

Gejmerski horoskop - LAV

Pobjeda ili poraz!

Prenijeto sa bloga INDIJANKA DANKA

LAV 23. jul – 22. avgust

Lavovi žele da pobjede, ali što je još važnije, žele da ih svi vide kako pobjeđuju. Živi, teatralni, Lavovi znaju da daju izjavu svakim potezom koji naprave u igri. Oni vole društveni aspekt mobilnih igara jer zadržava fokus na njima samima. Za Lava su mnoge igre su više zanosne i optimalno frustrirajuće nego “zabavne.” Ako ste manje zainteresovani da uronite u svijet fantazije i više biste voljeli da se družite sa grupom prijatelja, isprobajte brze mini-igre dizajnirane za kratke navale bučnog zadovoljstva.

Contents

LAV 23. jul – 22. avgustRPG Magično i drugačije!StrategijaFPS – GoldenEye 007Nintendo – Super Smash Bros. UltimatePlayStationMobilne igreMultiplayerPoznati likovi u igrama u znaku LavaObavezno odigrajte The Legend of Zelda: Breath of the WildNAPOMENA: Lavovi će učiniti sve da pobede i pokažu svoju dominaciju.

Dajte Lavu igru punu dostignuća i teških borbi sa boss-ovima i oni neće stati. Ovaj znak voli izazove i još više će voljeti da se hvali o „100% završenosti“, sa svojim čuvenim „Šta? kao da je to teško?” sloganom.

RPG Magično i drugačije!

Lavovi su najžešći znak u zodijaku, oni se uhvate i ne staju, progone do pobjede i često inspirišu druge svojom vatrenom strašću. Prihvatili ste da ste heroj svoje priče i ako želite igru koja se replicira, onda igrajte The Witcher 3.

Priča prati Geralta od Rivije, ubicu čudovišta koji je u potrazi za svojom izgubljenom usvojenom ćerkom – i stvari odatle postaju samo luđe. Nakon što završite treću igru, dugujete sebi da se vratite na druge dve (i čitate knjige dok ste već kod toga).

Vaš RPG protagonista je Cloud iz serije Final Fantasy i on je suštinski Lav. Osim svoje prirodno snažne ličnosti, voli i da bude u centru pažnje. Cloud je izuzetno ponosan, posebno je primjetno bilo kada je bio mlađi, misleći da je apsolutno najbolji u svemu što je radio. Iako se ove osobine mogu osjećati ponekada i kao mana i negativno, možete vidjeti Clouda kakav je: uvjeren u svoje sposobnosti, ambiciozan i odan svima i svemu što voli.

Strategija

Znak zvijezde Lava je predstavljen lavom, a svi stereotipi koje povezujete sa tim slikama su prilično prikladni. Poznato je da su Lavovi strastveni, živahni, samouvjereni – u suštini su veliki i glavni! Ako bismo morali da se kladimo na to koji horoskopski znak bi zaista verovao da može da vlada svijetom, kladili bismo se na Lavove.

DEFCON Vas postavlja u ulogu generala koji je duboko, duboko u podzemlju a koji je zadužen za nuklearni rat na površini. Igra je inspirisana filmom Wargames iz 1983. godine, a cilj je da se iskorene protivnici’ stanovništva, civilnog i vojnog podjednako.

Opšte je prihvaćeno mišljenje da je DEFCON jezivo uverljiva horor igra.

FPS – GoldenEye 007

Lav će imati mnogo strasti bez obzira na igru kojom se trenutno se bavi, ali će vjerovatno naći mnogo strasti u igrici kao što je GoldenEye 007.

Klasično vraćanje je malo zastarjelo u poređenju sa modernim kontrolama, ali to ne znači da nije baš zabavno. Biti u mogućnosti da uskočite u neki multiplayer sa podijeljenim ekranom sa grupom prijatelja uvijek će biti dobar provod. U isto vrijeme, možete nastaviti i reći svojim prijateljima koliko ste voljeli igru kao dijete. Tipično za Lava.

Nintendo – Super Smash Bros. Ultimate

Za Lava samo najbolje i Ultimativno! Što više, to bolje.

Zajednica igara je prilično dobro očekivala da će mnogi japanski razvijeni naslovi biti malo pretjerani u smislu igranja ili priče, posebno kada je riječ o serijama poput Final Fantasy ili Yakuza. Ova drama je nešto što oni rođeni pod Lavom dobro znaju, jer je to osobina koja često definiše njihovu ličnost pored vatrene i otvorene prirode. Imajući ovo na umu, vrhunski brawler Super Smash Bros. Ultimate je savršen naslov za Lava da zarije zube.

U Mario igrama, ti si Waluigi! Luigijev rival, Waluigi, prvi put se pojavio u igri Mario Tennis, ali je od tada postao internet senzacija zbog svog kulta koji potiče iz mema. Waluigi odgovara znaku zodijaka Lava zbog svoje dominacije u sportu i kreativnosti.

Kod Zelda igara, Lav je Epona. Ljepota, prijateljstvo, zabava na otvorenom i samo trčanje sa prijateljima je ono što čini Eponu srećnom. Ovo su takođe neke od Lavovih omiljenih stvari. Druge osobine koje će privući osobu Lava na Eponinu stranu su velikodušnost, humor i stalno kretanje. Sa negativne strane, Lavovi odbacuju one koji ih ne tretiraju kao plemiće, višu klasu, slično kao što je Epona prvi put reagovala na Linka kada su se prvi put sreli u Ocarina of Time.

PlayStation

PlayStation ikona koja je kao stvorena za lava je Nathan Drake. Nathan Drake iz serije Uncharted brzo je postao jedan od najpopularnijih likova u istoriji video igara. Lako je voljeti Nejtana kao lika, uglavnom zbog njegove tople ličnosti i njegovog entuzijazma za sve što radi, zbog čega je tako sjajan. Nejtan rado ćaska sa bilo kim i ta ličnost je ono što ga čini Lavom. Ljudi u ovom horoskopu su veoma topli i velikodušni i iako umiju da flertuju sa arogancijom, što Nejtan povremeno čini.

Oni koji su rođeni pod Lavom nisu samo hrabri, već imaju dramatičnu i vatrenu ličnost koju je teško ugušiti kada ih bilo šta pokrene. Ako je bilo koji lik video igrice pokupio ove karakteristike u posljednjih nekoliko godina, onda je to Kratos iz God of War. Dok je njegovo drugo okretanje oca Atreju natjeralo starog ratnika da se donekle smiri, jasno je da vatra i dalje gori u njemu, samo čekajući trenutak kada izgubi svaku kontrolu i bude oslobođen. Lavovi obavezno treba da odigraju ovu igru!

Mobilne igre

Zasucite rukave i obavite posao u Hotel Blast (iOS, Android). Igrajte se svojim srcem, svakim dijelom svog tijela. Učestvujte u takmičenjima sa svojim prijateljima. Vodite svoj tim do pobjede! Dobijte priliku da postanete najbolji igrač na svijetu i osvojite velike nagrade! Zapanjite sve svojim vještinama i otkrijte najveću misteriju ikada ispričanu!

Lav zna kako da da izjavu svakim svojim potezom u bilo kojoj utakmici!

Multiplayer

Hrabar, inteligentan, topao i hrabar, vatreni znak Lav je prirodni vođa Zodijaka, spreman da zakrči trag, pobjedi nepravdu i stvori ime na tom putu. Blagosloveni visokim samopoštovanjem, Lavovi znaju da posjeduju zavidne osobine — i ponosni su na njih. Ne vjeruju u lažnu skromnost i prvi će se pohvaliti za dobro obavljen posao. Ali Lav nije nespreman da zasuče rukave i obavi posao. Ovaj znak zna da, da bi bio poštovan i cijenjen, on ili ona moraju da ulože napor dostojan vođe.

Zbog toga je Lav pogodan za one pucačine iz prvog lica. Definitivno bi težili igri igre u Overwatch, ali se takođe ponose time što vode tim do pobjede. Battle Royale su takođe dobre za Lavove jer će uložiti naporan rad da bi potom bili posljednji na kraju.

Isprobajte Ring of Elysium ako ste Lav koji želi da proba BR.

Poznati likovi u igrama u znaku Lava

Neki od Lavova u video igrama

  • Claude (Fire Emblem: Three Houses) – 24. jul
  • Natsu (Soul Calibur) – 3. avgust
  • Ayane (Dead or Alive) – 5. avgust
  • Amber (Genshin Impact) – 10. avgust
  • Cloud (Final Fantasy 7) – 11. avgust

Obavezno odigrajte The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Lavovi vladaju ogromnom otvorenom divljinom i daju primjer drugima. Uklapajući sve ove priče o “divljini” predlažem Breath of the Wild, koji ne samo da je postavio novi standard za igre otvorenog svijeta nakon objavljivanja, već se dobro uklapa i u druge osobine ovog horoskopskog znaka. Lavovi veoma cijene kreativnost i hrabrost, a obje te stvari su veoma važne u BotW-u.

Hrabrost je očigledno element koji protagonista Link predstavlja, ali igra takođe nudi puteve za kreativna rješenja. Zagonetke i borbeni susreti mogu se riješiti na bezbroj različitih načina, omogućavajući Lavu da zaista da sebi dosta toga za uraditi.

NAPOMENA: Lavovi će učiniti sve da pobjede i pokažu svoju dominaciju.

Slični članci

21.
Apr.
2024.
Ova mama je gejmer
Pandemija je pokazala da ne moramo da izlazimo iz stana da bismo ostali u formi. Sa druge strane, natjerala nas je da shvatimo koliko je vježbanje bitno.
11.
Apr.
2024.
Ova mama je gejmer
U posljednje vrijeme se sve više govori o načinima na koji djeca možda mogu biti uvučena u svijet klađenja kroz video igre
13.
Feb.
2024.
Ova mama je gejmer
"Vajde ti si poseban, ovo je tvoja prilika....da budeš heroj veći od svih"