PC
16.09.2022.

SteelSeries Apex 9 tastature – brže ne može

I za male i za velike

SteelSeries, je nedavno predstavio novu inovaciju u poznatoj i popularnoj Apex seriji tastatura.

Apex 9 serija, dizajnirana specifično za gejmere, a pijre svega, esportiste, nudi brze i kompaktne tastature, opremljene prilagodljivim tasterima sa najmodernijom SteelSeries OptiPoint tehnologijom.

Kažu da brže ne znači uvijek znači bolje, ali to ne važi u svijetu esport periferija!

SteelSeries unapređuje svoju Apex seriju tastatura sa novim optičkim svičevima. Pored vrhunskog kvaliteta i sjajnog dizajna, SteelSeries OptiPoint tehnologija nudi optičke svičeve sa 33% bržom aktuacijom od drugih vodećih gejming tastatura na tržištu, i to sa kašnjenjem od samo 0,2 milisekunde.

Apex tastatura ima jednu jako bitnu karaktristiku, daju Vam veliku slobodu da ih prilagodite na način koji baš vama odgovara. Sa SteelSeries GG softverom, na vašim Apex 9 tastaturama možete podesiti sve od RGB osvjetljenja, pa do njihove tačke aktuacije.

Igrači takođe mogu da biraju između Linear, Tactile i Clicky vrsta svičeva.

Kada se sve postavi, na Vama je da igrate!

I to da igrate kao najbolji profesionalni esportisti. Tastature manjih dimenzija postale su standard kod profesionalaca, a profesionalci znaju najbolje. I o tome smo već pisali.

Nova Apex serija zato nudi dvije tastature dizajnirane specifično za esportiste, opremljene OptiPoint svičevima, i to SteelSeries Apex 9 TKL i SteelSeries Apex 9 Mini.

  • Apex 9 TKL – APEX 9 TKL tastatura je postala standard u svijetu esporta. Sa njenim kompaktnim dizajnom imaćete daleko više prostora na vašem gejming stolu, dok njen ergonomski dizajn garantuje maksimalan komfor. OptiPoint optički svičevi garantuju munjevite reakcije, u kombinaciji sa tačkom aktuacije od 1mm. PBT tasteri posjeduju kvalitet koji se mjeri sa vanserijskim OptiPoint svičevima.
  • Apex 9 Mini – Apex 9 Mini je živi dokaz da ‘’dobre stvari dolaze u malim pakovanjima’’. Sa veličinom modela koji predstavlja samo 60% standardnih mehaničkih tastatura na tržištu, Apex 9 Mini tastatura dolazi sa OptiPoint svičevima sa 33% bržom aktuacijom od drugih vodećih gejming tastatura, i to sa kašnjenjem od samo 0,2 milisekunde. OptiPoint svičevi garantuju preko 100 miliona klikova, ali uz odgovarajuće zamenske tastere, gdje su PBT tasteri najbolja opcija.

Apex 9 TKL i Apex 9 Mini tastature očekujemo i kod nas jer je Games jedini ovlašćeni distributer brenda SteelSeries.

 

Uskoro više informacija!

Slični članci

26.
Jan.
2024.
PC
Kažu da nije dobro imati loš izbor kada kupujete periferije, ali ima i onih koji tvrde da je pretjerani izbor isto loš. Imamo miševe koj...
06.
May.
2023.
PC
Loš PC port postaje trend koji treba zaustaviti po svaku cijenu
14.
Mar.
2023.
PC
SteelSeries Arctis Nova serija slušalica zaista donosi impozantna unapređenja u odnosu na prethodne modele, prije svega po pitanju udobnosti i lakoće ...