Playstation
13.02.2022.
Autor: Džoni Kvid

Horizon Forbidden West u dvoje?

Sony kao jedan od predvodnika gaming industrije uvijek nastoji da donese nešto novo, pa je tako i sa novom igrom  Horizon Forbidden West. Igra će tako donijeti pregršt opcija koje bi nekim igračima mogle umnogome olakšati iskustvo igranja. Posto će tako opcije za automatsko trčanje i automatsko hilovanje, moći će se isključiti motion blur pa čak ukloniti zvukove koji bi mogli smetati igračima sa osjetljivim ušima.

Kao i u većini igara i u ovoj  će biti ponudjena opcija za titlove, koji uključuju veličinu slova, pozadinu i sl. Imaćemo ponuđeno nekoliko kontrolnih šema , kao i težina igre koja će se ručno podesiti do detalja. Uvodi se i opcija Auto Loota, što znači da igrač koji aktivira tu opciju ne mora individualno skidati komponente s mašina da bi ih na kraju dobio kao loot.

Jedna neočekivana opcija nam je privukla pažnju, a to je co-op mod. Nažalost ne onako kako bi svi mi zamislili, naime co-op mod se sastoji od toga da dva igrača kontrolišu različitim funkcijama glavnog lika na jednoj konzoli. Šta ovo u praksi znači? Znači da jedan igrač  može kontrolisati kretanje lika, a drugi može ciljati i davati komandu za napad. Zvuči jako čudno, ali postoje ljudi koji nijesu toliko vješti sa kontrolerom a ipak hoće da iskuse sjajnu priču koju Horizon Forbidden West nesumljivo ima.

 

Slični članci

02.
Apr.
2024.
Playstation
Izlistali smo neke od najboljih PS4 igara koje se i u 2024. godini i dalje prodaju bolje od igara za najnoviju konzolu, zato ih obavezno probajte
24.
Feb.
2024.
Playstation
Sutra je dan kada se dodaju nove igre na Extra i Premium usluge PlayStation Plus, što znači da ćese oni koji su se prijavili za Premium radosti. ...