Playstation
13.02.2022.
Autor: Džoni Kvid

Horizon Forbidden West u dvoje?

Sony kao jedan od predvodnika gaming industrije uvijek nastoji da donese nešto novo, pa je tako i sa novom igrom  Horizon Forbidden West. Igra će tako donijeti pregršt opcija koje bi nekim igračima mogle umnogome olakšati iskustvo igranja. Posto će tako opcije za automatsko trčanje i automatsko hilovanje, moći će se isključiti motion blur pa čak ukloniti zvukove koji bi mogli smetati igračima sa osjetljivim ušima.

Kao i u većini igara i u ovoj  će biti ponudjena opcija za titlove, koji uključuju veličinu slova, pozadinu i sl. Imaćemo ponuđeno nekoliko kontrolnih šema , kao i težina igre koja će se ručno podesiti do detalja. Uvodi se i opcija Auto Loota, što znači da igrač koji aktivira tu opciju ne mora individualno skidati komponente s mašina da bi ih na kraju dobio kao loot.

Jedna neočekivana opcija nam je privukla pažnju, a to je co-op mod. Nažalost ne onako kako bi svi mi zamislili, naime co-op mod se sastoji od toga da dva igrača kontrolišu različitim funkcijama glavnog lika na jednoj konzoli. Šta ovo u praksi znači? Znači da jedan igrač  može kontrolisati kretanje lika, a drugi može ciljati i davati komandu za napad. Zvuči jako čudno, ali postoje ljudi koji nijesu toliko vješti sa kontrolerom a ipak hoće da iskuse sjajnu priču koju Horizon Forbidden West nesumljivo ima.

 

Trenutno nema komentara

Slični članci

12.
Aug.
2022.
Playstation
Naughty Dog je izbacio kratak video u kojem upoređuje scene iz PS4 verzija igre sa Remake verzijom za PS5.
27.
Jul.
2022.
Playstation
Nakon 30 godina EA-ovog iskorišćavanja imena FIFA, najavljenja je i posljednja u njihovoj režiji FIFA 23. I baš za tu poslednju FIFU, EA obećav...
27.
Jul.
2022.
Playstation
Iako je rad na ovoj igri jedna od najlošije čuvanih tajni u gejming industriji, Noughty Dog i dalje mudro ćuti, a internet su preplavile slike iz trej...
12.
Jul.
2022.
Playstation
Svaki početak ima neke sitne problem pa će i ove PlayStation svakako uskoro riješiti. A o kojim problemima uopšte i govorimo?
12.
Jul.
2022.
Playstation
Posljednja posjeta Boga rata našem svijetu.
09.
Apr.
2022.
Playstation
Šta nam donosi april kada su PS igre u pitanju?
29.
Jan.
2022.
Playstation
Besplatne igre koje nudi PS Plus za februar 2022. pokazale su se  kao kontroverzne odmah na početku.
23.
Jan.
2022.
Playstation
Novi trejler je izašao i čini se da su svi oduševljeni ne samo što vide stare, već i sa novim likovima.
21.
May.
2021.
Playstation
Konzole nove generacije nude mnogo ali zbog toga njihove igre traže mnogo prostora. Ukoliko ste u grupi onih koji vole da čuvaju svoje igre i igraju ih ponov...
21.
Apr.
2021.
Playstation
Poljski Playstation sajt je objavio pa povukao objavu o novivitetima u okviru PS+ pretplate a svi su primetili video sadržaje na spisku.