Playstation
09.04.2022.

PlayStation u aprilu: Nije da nema hitova

Nije da nema hitova

PlayStation Plus besplatne igre za april 2022. su zvanično najavljene.  

Počevši od 5. aprila, pretplatnici mogu da dobiju tri igre bez dodatne naknade, od kojih jedna ima izvornu PS5 verziju. Ta naslovna igra je Hood: Outlaws & Legends, igra za više igrača zasnovana na likovima iz priče o Robin Hudu. Umjesto da nasilje bude u prvom planu, cilj ove igre je da se saktijete, pri čemu igrači moraju da budu lukavi da bi dobili što više zlata.  

Prelazeći od jednog legendarnog lika do drugog, sledeća igra donosi Sunđer Boba. SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom Rehydrated je  3D platformer za kolekcionare PS2 i GameCube generacije koji je godinama zadržao svoje omiljene sljedbenike.  Ova verzija je remasterizovana sa potpuno novim vizuelnim prikazima, a ne samo kao jednostavan upgrade za povećanje rezolucije. Neki izbačeni sadržaji su takođe vraćeni.  

Posljednja igra je Slay the Spire, avantura. Zaokret je u tome što igranje uključuje različite kolekcionarske karte, što zahtjeva od vas da razmišljate strateški kako biste pobjedili svoje neprijatelje. 

Jednom preuzete, ove igre se mogu igrati sve dok ste aktivni pretplatnik, pa ukoliko vaša pretplata istekne i ponovo je pokrenete kasnije, ponovo ćete dobiti pristup.  

Koja igra je vaš favorit ovog mjeseca?

 

Slični članci

02.
Apr.
2024.
Playstation
Izlistali smo neke od najboljih PS4 igara koje se i u 2024. godini i dalje prodaju bolje od igara za najnoviju konzolu, zato ih obavezno probajte
24.
Feb.
2024.
Playstation
Sutra je dan kada se dodaju nove igre na Extra i Premium usluge PlayStation Plus, što znači da ćese oni koji su se prijavili za Premium radosti. ...