Vijesti/Najnovije
20.08.2020.

Potvrđen je Call of Duty: Black Ops Cold War

Amerika vs Rusija

Nakon više nedelja nagađanja i konstantnih tizera, Activision je otkrio da će novi Call of Duty 2020 imati naziv Call of Duty: Black Ops Cold War.

U novom trejleru pod nazivom 'Know Your History,' vidimo live-action setup geopolitičkih dešavanja koji će oblikovati priču u CoD Black Ops Cold War. Ukoliko ste pomislili da se radi o scenama u kojima vidimo gameplay snimak ili filmski deo, prevarili se se. Prvi zvanični trejler koji nam pokazuje Activision ne prikazuje mnogo. Najavljeno je da će pravi, veliki "worldwide reveal"  za Call of Duty: Black Ops Cold War stići 26. Avgusta, pa nam ostaje da sačekamo još nedelju dana kako bi imali bolji uvid u ono što nas čeka.

Nagađa se da će novi nastavak biti objavljen u Oktobru ove godine, ili početkom Novembra. Priča se o novim zombie modovima, novim mapama i kompleno novoj kampanji. Jedino što je za sada sigurno je da će nova priča imati kampanju "Know your history or be doomed to repeat it."

Upoznajte svoju isoriju ili budite prokleti da je ponovite.

Još uvek se nagađa o platformama i podrškama za konzole nove generacije ali smo sigurni da ćemo sledeće nedelje i to saznati.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4854
PS4 Call of Duty - Modern Warfare
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
39,99 EUR
Veličina
Nova
39 ,99 EUR
Korišćena
39 ,99 EUR

Slični članci

28.
Mar.
2024.
Vijesti/Najnovije
Igra će se odigravati u regionu Kalos i sigurno ima mnogo poznatih prijatelja, pa evo svih do sada potvrđenih.
26.
Mar.
2024.
Vijesti/Najnovije
Ne može se reći da smo imali jaku zimu i da smo željni lijepog vremena i sunca, ali ako želite da zaigrate neku igru koja će vas ubaciti u proljećni vajb. ov...
26.
Mar.
2024.
Vijesti/Najnovije
Nakon Assassin's Creed Mirage i Assassin's Creed Nexus igrači su nestrpljii i željni vesti o budućim igrama