Vijesti/Najnovije
07.08.2023.

Zatvorena Valorant mobile beta je krenula

U Kini!

Do skoro se znalo da pojedine igre izlaze samo za Japansko tržište, ali se čini da popularnost igrica u Kini polako mjenja neke stvari na globalnom tržištu. Napomenimo i činjenicu da su pojedine igre više ili manje popularne u raznim zemljama, ne čudi činjenica da se pojedine verzije sada rade samo za Kinesko tržišze.

Nedavno je otkriveno da je beta test verzija za Valorant Mobile pokrenuta u Kini, a srećnici koji je igraju će se igrati do sredine avgusta. To je verzija koja se razvija isključivo za Kinu, baš kao i kineska verzija Valorant za PC koja je objavljena u zemlji prije samo dvije nedjelje. Igrači u Kini sada imaju ograničen pristup jednoj od prvih igrivih verzija Valorant Mobile. Globalna verzija u razvoju će biti objavljena svuda osim u Kini!  

Riot Games kažu ne želi da objavljuje bilo koju verziju dok ne postane savršena za igranje.

Sada već svi znaju da je Valorant prvi put objavljen pre 3 godine, 2020. godine i brzo je postao tražena zamjena za CSGO. Pokazao se kao vrhunski naslov u svijetu esporta, uz milione fanova.

Kako sve to u Kini izgleda, nekako ćemo saznati!

Slični članci

25.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je natjerao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vrijeme do objaljivanja.
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...