Vijesti/Najnovije
30.10.2023.

Metal Gear Solid 3 remake gameplay izgleda odlično!

Unreal Engine 5 čini čuda

Uzbuđenjima nikada kraja kada su u pitanju nove, ili nove-stare igre!

 

Kao što smo ranije sumnjali na osnovu ranih snimaka ekrana, dizajn nivoa rimejka izgleda efektivno identičan onom u originalnoj igrici. To je i jasnije u ovom prvom prikazu. Vidimo zmiju kako puzi kroz močvare, kroz dugu travu i drži se oko litica da bi se spustila na stražare. Svaki pojedinačni aspekt igre izgleda efikasno i identično originalu, samo u korist modernih grafičkih novotarija.

 

Veliki diio trejlera fokusiran je na radnju u okviru džungle u ranoj igri, ali postoje i naznake od nekih kasnijih područja, uključujući planinu, kompletno sa rovovima, AA Guns, i onim divovskim, zastrašujućiml ešinarima. Možda je najvažnije da vidimo poplavljenu podvodnu pećinu u kojoj se borite protiv The Pain, što sugeriše da će neslavno glupa borba MGS3-a protiv čovjeka pčele ostati baš onakva kakva je bila u PS2 danima.

 

Reakcije na novi snimak su izuzetno pozitivne, što je velika promjena u tonu za Metal Gear fandom ove nedjelje. Nedavno je pokrenuta hajka zbog nedostatka opcija i njegove prezentacije klasičnih serija, pa se čini da će se stvari unaprijediti za ovu igru.

 

Slični članci

25.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je natjerao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vrijeme do objaljivanja.
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...