Vijesti/Najnovije
13.12.2023.

Florida Joker tuži GTA 6

Nije jedini koji je to pokušao

Prvi trejler za "Grand Theft Auto 6, o da.. opet o tome, premijerno prikazan prošle nedjelje, otvorio je Pandorinu kutiju zvanu nagađanja.

Među malim detaljima koje su fanovi pronašli u novom trejleru, istaknute su višestruke reference na stvarni život na Floridi. Incidenti u kojima su građani Floride uhapšeni zbog raznih kriminalnih i ludih djela. Gledaoci su takođe brzo primjetili sličnosti između tetoviranog počinioca u trejleru i čovjeka koga internet zna pod imenom Florida Joker  

Za one koji nijesu čuli za njega, ime mu je Lawrence Sullivan i on je tetovažni model sa Floride koji je postao viralan na internetu kada su se njegova fotografija i snimak suđenja objavili. Džokerova zelena kosa i tetovaže po cijelom licu podsjetile su korisnike interneta na DC Comics lika Clown Prince of Crime pa je tako i dobio nadimak.

GTA 6 trejleru je prikazan čovjek sa ljubičastom kosom, narandžastim kombinezonom i obilnim tetovažama na licu kao dio priče.

Ovaj maneken navodi tužbu protiv Rockstar Games dok se špekuliše da je u pitanju samo dobar marketing i da je ovaj mladić već dio GTA 6 priče.

Rockstar Games se ne oglašava poovom pitanju, čak ni ne potvrđujući odakle su programeri dobili inspiraciju za ovog lika. Međutim, izgleda da ova tišina ne pristaje posebno dobro Lorensu Salivanu.

Slični članci

25.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je natjerao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vrijeme do objaljivanja.
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...