Vijesti/Najnovije
23.12.2020.

Gift Box

Šta se krije u kutiji?

Pokloni su vrlo problematična tema. Potrebno je ne samo da znate pol i godine već i sve moguće afinitete osobe kojoj poklon nosite. U današnje vreme je internet doveo do toga da imamo tačne informacije gde se šta može kupiti, ali i šta se sve nudi. I raznolikost ponude može biti problem čak i onome ko bira šta želi da dobije, dok o onome koji kupuje ne treba ni da govorimo. Nekada je to baš velika glavobolja ukoliko stvarno želite da odaberete poklon koji će osoba kojoj darujete zadržati, a ne samo proslediti dalje.

Da li je moguće naći poklon koji može da prevaziđe problem pola i godina?

O da!

Kompanija NumSkull je nekako uspela da se izdvoji svojim ponudama paketa sa određenim temama i to tako da u sastav ulaze proizvodi koji jednostavno moraju odgovarati svima.

Prvo i najbitnije, svi proizvodi su urađeni u saradnji sa kompanijama koje su NumSkull dale odobrenje da mogu da koriste njihov znak i slike. Dakle, svi proizvodi su zvanično licencirani.

Drugo, sadržaj paketa je unisex i odgovara svim polovima.

Zatim, proizvodi su tako odabrani da zadovolje sve ono što jedan pravi obožavalac voli da ima. To su proizvodi koje može koristiti svakodnevno, nositi sa sobom i pokazati koliko voli svoje omiljene junake.

Kvalitet je veoma bitan i tu su zadovoljeni svi kriterijumi.

I najbitnije, poklon paketi imaju povoljnu cenu i mogu zameniti više skupljjih proizvoda koje biste morali odvojeno da kupujete.

Svaki set uključuje brendirani komplet sa logom i slikama odabrane teme, i to: 

  • 4 kvalitetna i kreativna silikonska podmetača,
  • A5 svesku visokog kvaliteta
  • olovku,
  • pletene čarape
  • privezak za ključeve

Jedino nam za sada fali PlayStation komplet, zar ne?

 

Slični članci

21.
Dec.
2020.
PC
Slušalice dizajnirane za sve platforme ali definitivno model koji će biti idealan poklon svakom gejmeru. Definitivno izbor za muškarca.