PC
21.12.2020.

Trust GXT 430 Ironn

Dizajnirane za sve platforme

Ušli smo u vreme kada se bilo kakve podele mogu pogrešno protumačiti i neko se može naći uvređen. Ipak, slušalice o kojima danas pišemo su naš predlog poklona za muškarce. Svakako da ih mogu nositi devojke i žene, ali ovaj model zadovoljava sve estetske zahteve jednog "gejmera". Klasične a opet gejmerske. I za sve izraste.

GXT 430 Ironn Gaming slušalice su se testirale na osnovu tri važna aspekta za igrače: igre, muziku i filmove. Dizajn i sve ostalo je samo jedan deo testa i utiska.

Kutija je standardna Trust Gejming, crne boje i malo veća od standardnih.

Trust GXT 430 Ironn Gaming Headset su slušalice dizajnirane za rad na bilo kojoj platformi, bilo da je to konzola ili čak mobilni telefon, a takođe imaju i mogućnost upotrebe splitter adaptera koji vam omogućava da odvojite audio ulazne i izlazne kanale za upotrebu na računarima sa TRS konekcijom, bilo da se radi o računaru ili prenosnom računaru. Na kutiji još piše da imaju drajvere od 50mm i fleksibilni mikrofon.

Definitivno je sve urađeno kako bi proizvod stigao u vaše ruke u dobrom stanju. Tu je zaštitna plastika koja ih dodatno čuva od oštećenja. Što se tiče dodatne opreme, imate dva I kabla koja možete prilagoditi i produžiti za bilo koji uređaj. Nažalost, nemaju transportnu torbu koja ih štiti kada ih prevozite. Možda nekima to nije bitno ali mislimo da se na taj način proizvod dodatno čuva.

GXT 430 Ironn imaju fleksibilan mikrofon, koji je fiksiran, ali se može prilagoditi bilo kom položaju. Traka za glavu je dvostruka. To znači da imate traku za glavu koja će leći na vašu glavu, a druga je iznad nje. Prva je napravljena od kože koja je sa svake strane pričvršćena čeličnim kablovima prekrivenim prozirnom gumom koja je odgovorna za podešavanje. Druga traka za glavu napravljena je od aluminijuma i služi za održavanje čvrstine i pritiska na uši. Slušalice su mat sive sa crnim akcentima. Iako se većina modela slušalica oslanja na tradicionalni robusni dizajn, sa dominacijom crne boje i blistavih svetlosnih efekata, GXT 430 je drugačiji i unapređen svojim metalnim detaljima karakterističnim za liniju Ironn Gaming. Metalni ton donosi rezervisaniji i neobičniji šarm koji je još naglašeniji prisustvom vijaka koji se vide sa obe strane.

 

 

 

Veza je plug and play; pošto se direktno povezuju na bilo koju konzolu, zvučnu karticu ili prednju ploču računara ili prenosnog računara (preko adaptera). Kabl ima najlonski premaz koji je prilično otporan i očigledno je dodatak koji se ceni pored adaptera.

Kada prvi put stavite ove slušalice, odmah primećujete da nemaju noise cancelling . Možete čuti bilo kakvu spoljnu buku. Ovo se smanjuje kada pojačate jačinu zvuka i započnete reprodukciju. U toku onlajn meča su se ponašale dobro; eksplozije, pucnji i drugi zvukovi se čuju bez problema sa definicijom pri umerenoj jačini zvuka. Kada se sluša muzika, primećuje se da ima veoma moćan bas zbog kojeg se glava prilično trese, a visoki tonovi se čuju dobro. U srednjem opsegu radi vrlo dobro i bez većih problema.  Kada gledate filmove, imaćete osećaj slično onom u igrama, ali iskreno, bez noice reduction-a, iskustvo nije bilo savršeno.

Iako ne sadrži tehnologije poput kontrole bass-a ili surround 7.1 efekta, to može biti pozitivno, jer mnogi igrači smatraju da su ti atributi nepoželjni i da taj efekat nema uvek zadovoljavajući rezultat, [to dobar stari 2.0 stereo zvuk zadržava kao preferirani izbor većine. Zvuk nekada zavisi i od igre. U pojedinim igrama je kada ima više zvukova, govor je bio izraženiji.

Mikrofon je nešto što treba posebno istaći. Daje kvalitet zvuka koji se može uporediti sa kvalitetom vrhunskih slušalica. Jedini nedostatak je pozicioniranje prekidača za isključivanje zvuka, mute switch-a.  Mikrofon je fiksno pričvršćen za strukturu slušalica i može se slobodno oblikovati u bilo kom smeru. Nema tehnologiju za smanjenje eha ili spoljne buke, ali s druge strane na svom vrhu ima penu koja se brine ili bar minimizira ove neželjene efekte. Može se lako ukloniti, otkrivajući mikrofon koji na vrhu ima dugme za uključivanje / isključivanje.

Jastučići su napravljeni od kože i mogu ponekada pri dugim sesijama na visokim sobnim temperaturama dovesti do znojenja ušiju. To je nešto što se dešava skoro svim slušalicama, bez obzira na brend a koje imaju ovakve jastučiće.  Međutim, slušalice nikada nisu skliznule jer je njihovo stajanje taman takvo da ih drži i da ne smeta.

Nošenje - standard za mnoge modele slušalica je čuveno bočno podešavanje kako bi se oblikovale prema veličini glave, GXT 430 ima automatski podesivi nosač. Samo postavite slušalice i one se oblikuje pomoću bočnih traka i graničnog štapa. Nakon dugotrajnog nošenja, čak i nakon dugih perioda neprekidne upotrebe, nije bilo nelagodnosti, ni u ušima, na ušima a ni u glavi.

Uprkos imenu i izgledu koji se odnosi na nešto teško, slušalice imaju samo 375 grama, što je dosta lagano ako se uporedi sa većinom sličnih slušalica na tržištu. 

Šta dobijate kada kupite ove slišalice - dobar komfor, pristojan zvuk, audio snimanje koje omogućava komunikaciju bez ikakvih problema. Jednom rečju, odličan poklon.

 

 

Zbog čega Trust stavlja  #buildingchampions

Da sve podseti na to kako je počelo ... igranje danju i noću u sobi, jer gejming je zabava i uživanje. Zbog toga Trust nudi proizvode i podršku igračima svih nivoa. Od dobrijh početničkih proizvoda koji su savršeni za vaše prve igračke korake. Posle nekoliko godina vežbanja, lako se možete pretvoriti u velikog šampiona i tako moći da koristite njihove proizvode visokog nivoa. Širok spektar proizvoda sa mnogo opcija koje možete izabrati. Kada uložite mnogo sati i vaš talenat se potpuno razvije; opremite se sa proizvodima za profesionalce i takmičite bez straha sa najboljima.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Mikrofoni GAD156
Priključuje se sa 3,5 mm ulazom ili USB kablom kako bi bio kompatibilan sa bilo kojim r...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
26,99 EUR
Veličina
Nova
26 ,99 EUR

Slični članci

15.
Nov.
2020.
PC
Trust GXT 256 EXXO mikrofon je jedan od poslednjih modela u gejmerskoj liniji kompanije Trust.
14.
Nov.
2020.
PC
Mikrofoni su sve popularniji proizvod i zbog toga smo rešili da ovog vikenda damo  15% popusta na sve online kupovine Trust mikrofona. 
07.
Nov.
2020.
Vijesti/Najnovije
Prošlog petka smo otvorili novu radnju i pored popusta na sve u njoj, imali smo i neke proizvode po šok cenama. Trust se uključio u ovu na&scar...