Vijesti/Najnovije
23.12.2020.

Games Poklon vaučer

Zbog čega vaučer može biti najlepši poklon

Radnje rade do 17h. Radnje ne rade vikendom. Radnje će raditi do petka do 20h a tada će se znati kako će se raditi preko vikenda...

Planiranje je ove godine postalo nešto na šta se nikako ne možemo osloniti.

Više nije moguće praviti listu obaveza kako se nešto ne bi zaboravilo i stiglo završiti na vreme jer je svakodnevnica postala prilagođavanje situaciji koja se konstantno menja. A vreme prolazi nekako sve brže. Čini se da ste taman ustali, skuvali kafu i krenuli da radite (velika većina kod kuće) a već je pao mrak dok vi niste ni pola planiranog završili. Radnje možda rade a možda su se već zatvorile. Kažete sebi kako sutra morate da odvojite vreme za kupovinu poklona ali se već pitate šta je to ostalo nezavršeno i šta vas sve čeka. Svakoga dana postajemo sve nervozniji jer se broj dana do Nove godine smanjuje a obaveze gomilaju. 

Zbog toga je Games rešio da ponudi mogućnost nabavke Games Gift vaučera!

Šta je poklon kartica i kako se koristi?

Osnovna karakteristika poklon kartice jeste ta da je ona zapravo „pripejd kartica“, što znači da, ukoliko se odlučite za ovaj vid poklona, možete uplatiti na karticu određeni iznos, koji će onome kome poklonite prilikom kupovine služiti umesto gotovog novca. 

Kartice se mogu izraditi od različitih materijala, a Games je rešio da to budu jake i čvrste kartice koje nećete lako izgubiti, saviti, zgužvati ili na koje ćete zaboraviti. 

U svetu je ovakav tip poklona sve popularniji zato što je praktičan i odgovara svakoj prilici.

Prema Vašim željama i potrebama, kartica se može dopuniti na kasi u bilo kom iznosu koji vi odlučite da odvojite za poklon. Kada se sredstva sa nje potroše, možete je iznova dopuniti. Broj dopuna nije ograničen kao ni rok važenja.

Novac se ne može unovčiti sa kartice već se u slučaju proizvoda koji je skuplji od iznosa na kartici dodaje preostali iznos.

A ponuda?

Trudimo se da u ponudi nemamo sve što se nudi na tržištu već ono što je po našem mišljenju najvolje na tržištu. Kako bi vam bilo lakše da proverite šta je to što bi bilo idealan poklon za praznike koji su nam tako blizu, pripremili smo i Specijalnu novogodišnju ponudu!

Ipak, ukoliko vam je potrebno nešto van naše ponude, potrudićemo se da vam to nabavimo.

Gift kartice možete kupiti u svima Games radnjama.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Monitori GAD189
Novi E-sports gaming monitor Zowie 24"" XL2411K od 144 Hz dodatno poboljš...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
259,99 EUR
Veličina
Nova
259 ,99 EUR
Sačuvano u omiljne
PC
Tastature HTA00185
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
53,99 EUR
Veličina
Nova
53 ,99 EUR

Slični članci

11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...
02.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
April nam donosi tenis, ali i još po neki interesantan naslov