Vijesti/Najnovije
23.12.2020.

Daćete mi dva Spama sa ekstra sosom i jedan Oreo

McDonald's i novi trendovi

McDonald's u Kini se sprema da posluži potpuno novi hamburger ograničenog izdanja koji se sastoji od ...

Spama i Orea!

Kako navodi Kotaku, viši analitičar kompanije Niko Partners Daniel Ahmad je primetio da ova pljeskavica danas početi da se prodaje u Kini, a McDonald's planira da napravi samo 400.000 komada.

Sitna slova i slike na kineskoj stranici McDonald's-a sadrže zaštitni znak za Spam, ali Oreo se ne pojavljuje zvanično. Ahmad primećuje da formulacija kaže Oreo, ali to bi mogao biti i drugi brend koji će se naći u sendviču. McDonald's-u nije strana ponuda novih proizvoda u meniju ali je kombinacija morate proznati čudna. I postoji li čudno kada se u istoj rečenici nađu reč hrana i Kina?

Japanski McDonald's se takođe uključio u lude ponude  i ranije je ponudio kreacije poput McChoco Potato - desertni pomfrit prekriven čokoladom.  Iako hamburger Spam i Oreo možda pomalo smetaju nekima, biće to interesantan eksperiment. Burger King Japan se takmiči sa svojim crnim pljeskavicama napravljenim od bambusovog uglja i mastila od lignji.

Šta bi po vama bila "nemoguća" kombinacija i naziv za neko novo jelo?

Ukoliko imate vremena, proverite kako bi to izgledalo u nekoj od igara koje se bave kuvanjem.

Najnovija igra iz nazovimo to kuvarskog žanra je Kitchen Craze: Free Cooking Games & kitchen Game

Jedna od najbolje ocenjenih novih igara o kuvanju u Play Store-u među ludim kuhinjskim igrama sa hranom sa potpuno novim nivoima kuvanja i restorana. Besplatna je i zarazna.  Isprobajte novu hranu tako da napravite ukusne specijalitete na jedinstvenim lokacijama u gradu. I na preko 1100 nivoa. Pazite na vreme i dobro se organizujte! I imajte u vidu da ćete dosta morati da "kupujete" i jurite zvezdice. To je jedino što stvarno više postaje dosadno kada su u pitanju "free" igre.

Dobre ocene ima i Cooking City: frenzy chef restaurant dok je za ovaj period idealna Christmas Cooking : Crazy Food Fever Cooking.

Žao nam je što trenutno nema proizvoda koji bi bar korisnicima Nintendo Switch konzole mogli da omoguće kuvanje kako je nekada to nudio Wii. Sećate li se onih silnih šerpi, kašika, tanjira i neverovatno šarmantnih igara za mlađe? Sada imamo pretežno na platformama za igranje Cooking simulatorCook Serve Delicious, Cooking mama, Overcooked...

Koliko su ove igre nekada bile popularne govori i činjenica da je poznati kuvar kao što je Gordon Ramsay napravio svoju igru na osnovu TV emisije Hell's Kitchen i to za Ubisoft.

I dok se u prodaji ne pojave neke nove igre za kuvanje, proverite šta se sve nalazi u Games prazničnoj akcijskoj ponudi.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3,99 EUR
Veličina
Nova
3 ,99 EUR
Trenutno nema komentara

Slični članci

25.
Nov.
2022.
Vijesti/Najnovije
Borba će možda malo biti uzdrmana jer će igrači morati da se naviknu na novi sistem i nauče kako da se kreću ovim menijem inventara što je brže moguće...
25.
Nov.
2022.
Vijesti/Najnovije
Sada kada znamo ko su nominovani, a znamo i koje igre ste kupovali i hvalili, čini se da su neke igre neopravdano izostavljene.
25.
Nov.
2022.
Vijesti/Najnovije
Folksvagen ili Volksvagen... svakako izgleda odlično!
22.
Nov.
2022.
Vijesti/Najnovije
Game Awards 2022 je objavio listu nominovanih i čini se da neke igre mogu da se nadaju na više frontova.
22.
Nov.
2022.
Vijesti/Najnovije
Vreme je da se definitivno zakopaju sekire u korist igrača širom sveta.
16.
Nov.
2022.
Vijesti/Najnovije
15.
Nov.
2022.
Vijesti/Najnovije
Sezona 01 donosi lansiranje Warzone 2.0 i njegovog novog DMZ režima, dve ponovo osmišljene mape za više igrača, dodatni sadržaj za specijalne o...
12.
Nov.
2022.
Vijesti/Najnovije
Nikada dovoljno Johhn Wick-a
10.
Nov.
2022.
Vijesti/Najnovije
Na Horizon MMORPG-u radi isti studio koji stoji iza Lineage i Guild Wars.
10.
Nov.
2022.
Vijesti/Najnovije
Uprkos "Fortnite-u" koji jedna od najpopularnijih video igara na tržištu danas, Epic Games' Battle Royale naslov je zabranjen za pojavlj...