Vijesti/Najnovije
29.12.2020.

This is.. KRATOS!

Gerard Butler - Ima li idealnijeg za ovu ulogu?

Sony Pictures ostaje usredsređen na prilagođavanje nekih od najpopularnijih franšiza za video igre koje su ekskluzivne za PlayStation. Nakon uspešnog završetka snimanja filma Uncharted sa Tomom Hollandom u glavnoj ulozi, koji je trenutno u postprodukciji, Sony će se usredsrediti na God of War. Film bi trebalo da počne da se snima sledećeg proleća a premijera je planirana za 2022. godinu. 

Kako je potvrdio The Hollywood Reporter, Gerarda Butlera je Sony izabrao za ulogu Kratosa, Duha Sparte, u filmskoj adaptaciji ove franšize.

Butler je poznat po filmovima kao što su Law Abiding Citizen, Gods Of Egypt300, gde je glumio Leonidu, kralja Sparte ... Sa ovakvim iskustvom, Batler kao Kratos je... jedina moguća opcija. Umetnički direktor God of War, Raf Grassetti, potvrdio je da je uključen u projektni proces filma God of War.  Grassetti je na društvenim mrežama prokomentarisao da će u narednih nekoliko dana deliti neka osnovna konceptualna umetnička dela likova koja ćemo videti u filmu. I pored Batlera, proces traženja glumaca za film podrazumeva još četiri potpisivanja. Aidan Gallagher (The Umbrella Academy), koji će glumiti Atreusa, Kratosovog sina. Aidan možda nije neko koga bismo se setili kao idealnog za ulogu sina, ali sada kada je ozbor objavljen, i kada znamo koliko je fenomenalan kao Five u Netflix hit seriji, biće to neverovatan par!

l to nije sve: Idris Elba će postati Baldur i sprema se da zada Kratosu nevolje. Freya će biti Melissa McCarthy, a Fernando Simon će na filmu debitovati kao Odin.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4578
Od studija Santa Monica stiže novi početak God of War serijala. Kratos živi kao čo...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
24,99 EUR
Veličina
Nova
24 ,99 EUR
Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Imamo kandidate za Game Award ali dobro bi bilo da imamo nagrade i za najveća razočarenja. Možda bi se ove igre svakako tu našle.
08.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Ažuriranje Witcher 3 sljedeće generacije je kao povratak u svijet koji poznajete, samo što sve izgleda još bolje nego što pamtite.
07.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Decembar je nekako uvijek pun sa dešavanjima ali ćemo svakako zapamtiti utorak 6. decembar..
07.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Predstoje nam neka velika izdanja video igara zakazana za decembar 2022. godine, baš na vrijeme za praznike. Evo svega što vas čeka.
07.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Dok je prethodni naslov serijala na listi razočarenja u 2022. godini, najnoviji ima odlični početak.
04.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Destroy All Humans serijal je kolekcija haotičnih i smešnih sekvenci koje ili vi sami stvarate, ili koje vam igra nabija direktno facu. Ako vam premis...
04.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Igrači koji žele da na kratko pogledaju kako će izgledati predstojeći Assassin's Creed Mirage mogu to iskusiti kroz njegov besplatni crossover sadrž...
04.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
SONY nije oduševljen ovom akvizicijom a čini se da ima dobre razloge, bar kada je u pitanju Call of Duty.
03.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Splatoon 3 je otkrio prvi veliki Big Run koji dolazi u igru i izaziva igrače da odbrane Wahoo svijet od invazije Salmonids-a.
25.
Nov.
2022.
Vijesti/Najnovije
Borba će možda malo biti uzdrmana jer će igrači morati da se naviknu na novi sistem i nauče kako da se kreću ovim menijem inventara što je brže moguće...