Vijesti/Najnovije
13.01.2021.
Autor: Danica Manojlović

Razer Project Brooklyn

Futuristička gejming stolica sa džinovskim displejem

Prototip koji je Razer prikazao se zove Project Brooklyn, a dizajniran je sa namerom da pruži iskustvo igranja u stilu kokpita.

Kao što se može vidi na slici, koncept maksimalno zakrivljenog ekrana za igre koristi okretljivi OLED panel za stvaranje vidnog polja od 180 stepeni.  Ali ono što stolicu čini zaista futurističnom je mogućnost i lakoća kojom jednostavnim pritiskom na dugme može da postavi ili uvuče OLED ploču u kičmu, zadnji deo sedišta. OLED panel će se bukvalno saviti. Postavljeni stalak će se zatim uvući u sedište.

Druga upadljiva karakteristika su nasloni za ruke stolice. Dolaze sa sklopivim stolom na koji možete postaviti tastaturu i miša. Ako više volite da koristite kontrolere, možete da vratite sto u naslone za ruke.  

Stolica takođe dolazi sa haptičnim povratnim informacijama. Zato očekujte da sedište vibrira ako vaš lik iz igre skoči u vodu ili sleti od dugog pada.

Kablovi za ekran se provlače kroz naslon stolice, otvarajući put za lako kabliranje računara. Pored toga, sedište dolazi sa prilagodljivim RGB osvetljenjem na spoljašnjosti kožnih jastuka sedišta.

Projektom se nadovezuje na prvu gejming stolicu kompanije, proizvod vredan 499 dolara, nazvan Razer Iskur, koji je predstavljen u oktobru. Međutim, ta stolica dolazi bez ekrana. Razer ne navodi koliko će projekat Brooklyn koštati, ali očekuje da će to biti suludo skup. Čudno. zar ne?

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PC
Volani HVO0055
Povezivanje: USB Podržani sistemi: Playstation®4, Playstation®3 ili Windows&re...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
329,99 EUR
Veličina
Nova
329 ,99 EUR

Slični članci

13.
Jan.
2021.
Vijesti/Najnovije
Razer je bio jedna od prvih kompanija koja je rešila da deo svojih pogona prilagodi proizvodnji higijenskih maski za lice koje su donirali, i doniraju...
07.
Oct.
2020.
Vijesti/Najnovije
Razer je definitivno brend u kome rade gejmeri koji prave proizvode za gejmere. I uvek imaju neke nove proizvode koji su korak ispred ostalih.