Vijesti/Najnovije
14.03.2021.

Fallout 76 ili Cyberpunk 2077

Šta je više razočaralo igrače?

U livestream razgovoru između direktora Xbox-a i Bethesde o njihovom partnerstvu, direktor Bethesda Game Studios Todd Howard je otvoreno govorio o stanju igre Fallout 76 u momentu izdacanja 2018. godine.

"Kada je ta igra izašla, imali smo mnoštvo problema i izneverili smo mnogo ljudi, i, eto, bilo je malo toga što nismo pošteno zeznuli", rekao je Howard govoreći o izlasku problematičnog multiplazer RPG-a. Fallout 76 imao je tehničkih problema i loše se pokazao pri lansiranju. Takođe nam je nedostajalo mnogo toga što nam se svidelo u igrama Bethesda Fallout, poput NPC-a zbog kojih se svet osećao stvarno.

Međutim, Howard misli da bi se sada taj problem lakše izbegao sada kada je Bethesda pod zaštitom XboX-a. Howard se nada da će kupovina od Microsofta pomoći Bethesdinim igrama da budu bolje testirane pri lansiranju i da će pristup ekosistemu Game Pass mnogo lakše omogućiti stvari poput open beta. Howard je išao toliko daleko da je implicirao da bi dostupnost Game Pass-a pri lansiranju znatno olakšala Fallout 76 igri prve mesece. On je ranije izjavio da se kaje što nije imao besplatnu beta verziju Fallout 76. Takođe je rekao da se  kao poslovni model Game Pass čini održivijim za određene vrste igara koje bi studio poput Bethesde možda oklevao da razvije u prošlosti. Fallout 76 je došao na Game Pass u julu 2020.

Zanimljivo je da je Hovard zaokružio svoje komentare napomenom da je Fallout 76 sada jedna od najtraženijih i najigranijih igara na Xbox-u.

Podsećamo vas da je Fallout 76 po izvorima iz kompanije imo dosta poteškoća tokom razvoja i da je Bethesda bila svesna problema i ipak bila spremna za lansiranje. Bethesda ima i trenutke kao što je patch za ispravku patch-a za Skyrim Special Edition. Možda će Bethesda sada raditi bolje kada je pod nadzorom XBOX-a.

Cyberpunk 2077 i CD Projekt Red sa druge strane su se odmah izvinjavali i čak dali povrat novca uz obećanja za unapređenja igre. Sada znaju, kao i mi, da je možda trebalo objaviti samo PC opciju a tek ove godine ići na konzole. Ipak, oni se trude da ponude obećano a nekako se nadamo da ćemo možda uskoro dobiti sve što je obećano, a možda i malo više.

Koja je igra po vama imala najgori D1?

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS44852
Cyberpunk 2077 je open-world akciona avantura smještena u Night City, megalopoli...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
29,99 EUR
Veličina
Nova
29 ,99 EUR
Korišćena
29 ,99 EUR
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4695
Akcija traje do isteka zaliha   Novo u Wastelanders ekspanziji: Ljudi su se vratili ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
19,99 EUR
Veličina
Nova
19 ,99 EUR
Korišćena
19 ,99 EUR

Slični članci

10.
Mar.
2021.
Vijesti/Najnovije
Kažu da se pobednici poznaju po tome što znaju da ustanu i nastave da se bore čak i kada padnu i misle da neće imati snage da se bore i dalje. CD Proj...
11.
Feb.
2021.
Vijesti/Najnovije
Ukradeš i onda na aukciji prodaješ... Ovo će svakako biti scena iz filma koji će se snimati jednoga dana o tome šta se sve dešava...
24.
Dec.
2020.
Vijesti/Najnovije
Moramo da napomenemo da je Play!Zine jedini domaći gejming portal koji svi developeri poštuju i čije ocene se računaju u metacritic izve&sca...