Vijesti/Najnovije
01.04.2021.

Proizvodi nove generacije u ograničenim količinama

Samo danas

Poslednjih par meseci smo bili u pregovorima sa kompanijom Trust i njihovim distributerom da obezbedimo dovoljne količine 2 proizvoda koji donose neverovatna unapređenja i novitete. NDA nas je sprečavao da sa vama podelimo informacije o njima ali pošto od danas kreće prodaja, hajde da vidimo šta je to što ih čini drugačujim u odnosu na ostale u ponudi.

Poslednjih meseci smo svedoci neprestanog unapređivanja proizvoda koji sve više liče na proizvode koje smo gledali u filmovima i mislili da nikada nećemo videti kako ih koristimo. Činilo se kao daleka budućnost.

U pitanju su Al Web kamera za sastanke i F4G Striming komplet za gejmere.

Izvor Trust

 

Al Web kamera je mala i lako prenosiva. Dovoljno je da USB kabl utaknete u računar i pokrenete prethodno instaliran program koji preuzimate sa sajta kompanije. Proizvođač obećava da će se softver redovno unapređivati i da će nuditi bezbroj neverovatnih opcija.

Sada dobijate Web asistenta koji će imati vaš oblik na osnovu slike koju ste ubacili u softver. Dovoljno je da pri setovanju ubacite par audio komandi i rečenica na osnovu kojih će Web asistent preuzeti vaš način govora i glas. Kamera će biti tu ne samo da vam pomogne oko kvalitetnih online sastanaka već će služiti i kao vaš lični asistent. Nešto kao već svima poznata Alexa. Kakvo je napolju vreme, šta obući, koju muziku slušati a nekim budućim domaćicama može pomoći i pri kuvanju jer nudi preko 3500 instrukcija za kuvanje raznih jela, a naročito veganskih. Al će vas opominjati i kada je zagađenost vazduha iznad dozvoljene, kada je potrebno da promenite masku ukoliko niste sami u prostoriji, prepoznaće kada ste umorni ili uzbuđeni i daće vam instrukcije o tome šta je potrebno da uradite kako bi vam bilo bolje.

Čini se pomalo neverovatno ali proizvođač tvrdi da će svima koji budu nezadovoljni ovim proizvodom vratiti novac u potpunosti.

Izvor Trust

 

Ono što je meni nekako bilo manje futuristički, ali definitivno praktično je F4G Streaming kit.

Radi se o proizvodu koji pomalo podseća na VR ali na strimerski način. U kompletu se nalaze gejmerske slušalice koje su prilagođene svim platformama, uključujući konzole nove generacije. Na njih se pomoću laganog nosača montira kamera a na vama je da samo osmislite što kvalitetniji sadržaj.

Softver koji kompanija nudi je vrlo napredan i potrebno je samo par minuta da sve setujete za neverovatno kvalitetan strim. Sve je podređeno što bržoj obradi i montaži snimljenog materijala a proizvođač navodi da su im na dizajnu i izradi pomogli najpoznatiji influenseri koji su morali da potpišu NDA po kome je do sada bilo zabranjeno govoriti o ovom kompletu.

Iskreno, postavlja se pitanje kako su ovakva dva proizvoda uspela ne samo da se dizajniraju, već i proizvedu bez ikakvog curenja informacija.

Proizvodi su sa svojim prvim proizvedenim količinama bili rasprodati već tokom online sajma jer su cene bile više nego pristojne. Uvoznik za Srbiju je uspeo da obezbedi po 50 komada od svakog proizvoda i očekuje se da danas u toku dana svi budu rasprodati.

Oba prouzvoda aktivno testiramo i uskoro objavljujemo recenzije.

Ukoliko volite novitete, i uspete da kupite neki od ova dva proizvoda, javite nam vaša iskustva. 

.

.

.

.

.

I još jedna napomena.... Danas je 1, april!

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PC
Accessories HAC1479
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
57,99 EUR
Veličina
Nova
57 ,99 EUR

Slični članci

25.
Feb.
2021.
Nintendo
Posle BOSI-ja, stigao je MUTA. MUTA je kompatibilan sa PC računarima i Nintendo Switch i Switch Lite konzolama.
31.
Dec.
2020.
PC
Čini se da je naš tekst o novitetima koji nam stižu bio interesantan pa ćemo se potruditi da damo malo više informacija i odgovore na neka va&s...
14.
Nov.
2020.
PC
Mikrofoni su sve popularniji proizvod i zbog toga smo rešili da ovog vikenda damo  15% popusta na sve online kupovine Trust mikrofona.