Vijesti/Najnovije
28.05.2021.

Dođe leto trideseto!

Sonic je napunio 30

SEGA je 27. maja proslavila 30 godina postojanjamnogima omiljenog ježa plavog, Sonica.

Godišnjica je obeležena žurkom u vidu live prezentacije pod nazivom „Sonic Central“ . SEGA je iskoristila situaciju i najavila veliki broj projekata na kojima trenutno radi.

Sonic Colors Ultimate stiže 7. septembra i predstavlja remaster istoimene ekskluzive za Nintendo Wii. Ovog puta, SEGA je rešila da stvari malo promeni i ovu Sonicovu iteraciju lansira na svim popularnim platformama. Najavljena je i nova kompilacija Sonic igara pod nazivom „Sonic Origins“ koja će sadržati prvih pet igara iz ovog serijala (Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic the Hedgehog 3, Sonic & Knuckles i Sonic CD). Izlazak ove kolekcije je najavljen za 2022. godinu.

Najveće iznenađenje je ostavljeno za kraj kada je SEGA objavila novi projekat na kome trenutno radi Team Sonic. Isti je najavljen za 2022. godinu. Neke spekulacije navode da je u pitanju Sonic Adventure 3, ali se sumnja i na Sonic Generations 2. Ovaj naslov će biti dostupan na svim starim i novim platformama.

Pored ovoga, najavljeni su i Sonic sadržaji za Lost Judgment, Two Points Hospital i Tokyo 2020 Olympics naslove, a SEGA se takođe potrudila da organizuje i live stream koncert u čast slavljenika u izvođenju Sonic Symphony orkestra.

Stream sa koncertom će biti održan 23. juna u sklopu Game Festa 2021 i biće poptuno besplatan.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4892
PS4 Team Sonic Racing - Special Edition
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
40,99 EUR
Veličina
Nova
40 ,99 EUR
Sačuvano u omiljne
Switch igre NSW191
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
65,99 EUR
Veličina
Nova
65 ,99 EUR
Sačuvano u omiljne
Switch igre NSW148
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
43,99 EUR
Veličina
Nova
43 ,99 EUR
Trenutno nema komentara