Vijesti/Najnovije
28.05.2021.

Dođe leto trideseto!

Sonic je napunio 30

SEGA je 27. maja proslavila 30 godina postojanjamnogima omiljenog ježa plavog, Sonica.

Godišnjica je obeležena žurkom u vidu live prezentacije pod nazivom „Sonic Central“ . SEGA je iskoristila situaciju i najavila veliki broj projekata na kojima trenutno radi.

Sonic Colors Ultimate stiže 7. septembra i predstavlja remaster istoimene ekskluzive za Nintendo Wii. Ovog puta, SEGA je rešila da stvari malo promeni i ovu Sonicovu iteraciju lansira na svim popularnim platformama. Najavljena je i nova kompilacija Sonic igara pod nazivom „Sonic Origins“ koja će sadržati prvih pet igara iz ovog serijala (Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic the Hedgehog 3, Sonic & Knuckles i Sonic CD). Izlazak ove kolekcije je najavljen za 2022. godinu.

Najveće iznenađenje je ostavljeno za kraj kada je SEGA objavila novi projekat na kome trenutno radi Team Sonic. Isti je najavljen za 2022. godinu. Neke spekulacije navode da je u pitanju Sonic Adventure 3, ali se sumnja i na Sonic Generations 2. Ovaj naslov će biti dostupan na svim starim i novim platformama.

Pored ovoga, najavljeni su i Sonic sadržaji za Lost Judgment, Two Points Hospital i Tokyo 2020 Olympics naslove, a SEGA se takođe potrudila da organizuje i live stream koncert u čast slavljenika u izvođenju Sonic Symphony orkestra.

Stream sa koncertom će biti održan 23. juna u sklopu Game Festa 2021 i biće poptuno besplatan.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
67,99 EUR
Veličina
Nova
67 ,99 EUR
Korišćena
67 ,99 EUR
Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
34,99 EUR
Veličina
Nova
34 ,99 EUR
Korišćena
34 ,99 EUR

Slični članci

05.
Mar.
2021.
PC
Neki ga se sećaju, neki su o njemu slušali ali nove generacije možda i nemaju pojma šta je Sinclair ZX81.
28.
Jan.
2021.
Nintendo
Nikola Jovanović i ekipa sa Emulex su napravili malu retrospektivu limitiranih izdanja povodom obeležavanja 35. godina Super Maria.
10.
Nov.
2020.
Nintendo
Originalni Game & Watch sistem se pojavio u Japanu 1980 i bila je to prva ručna konzola za igranje koju je kreirao Nintendo. Sada će veliki broj (i ovo j...