Vijesti/Najnovije
04.06.2021.

Šta nam donosi E3?

Neke informacije su ipak procurele

Organizatori E3 sajma koji se ove godine održava pod sloganom GAME ON, ESA, najavili su da će organizovati i zvanični E3 2021 Awards Show, poslednjeg dana E3 sajma.

Dodela nagrada će se održati 15. juna i predstavljaće izbor najboljih igara prikazanih tokom četvorodnevnog E3 događaja. Pobednike će odabrati urednici iz digitalnih medija IGN, GameSpot, PC Gamer i GamesRadar + .

Nagrade su fokusirane na „najočekivanije“ igre sa E3-a a proglasiće se i ukupni pobednik iz kategorija svih igara prikazanih tokom celog eventa, kao i najočekivanije igre svakog razvojnog tima i izdavača koji učestvuju.

„Ovogodišnji događaj obeležava saradnja sa urednicima nekih od vodećih svetskih medija za video igre u cilju stvaranja zvaničogi E3 2021 Awards Show, kako bi priznali najočekivanije igre prikazane na E3-u“, izjavio je Stanley Pierre-Louis, predsednik i izvršni direktor ESA . „Emitovanje će biti prepuno uzbudljivih najava i otkrića, a priznavanje inovativnih izdavača i programera idealan je način da zatvorite E3 2021.“

E3 prenos uživo će voditi tim koji će činiti Greg Miller, Jacki Jing i Alek "Goldenboy" Mendez. Biće prikazane mnoge igre od izdavača poput Square EnixaGearboxa i drugih.

Kao što se nekako uvek očekuje kada je u pitanju E3, glavni izdavači i nosioci platforma će takođe imati svoje prezentacije, i naravno tu su obavezno Microsoft i Ubisoft, pored ostalih.

Okvirni spisak izgleda ovako

 

Napominjemo da su već počele da cure informacije i procureli delovi igara koje se pripremaju za ovaj event.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41140
Igra Chivalry 2 je multiplayer cross-play slasher iz prvog lica smještena na boji&s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
46,99 EUR
Veličina
Nova
46 ,99 EUR
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41139
FORECLOSED je narativno vođena akcijsko-avanturistička igra smještena u cyberpun...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
26,99 EUR
Veličina
Nova
26 ,99 EUR
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50031
Doživi fantaziju vrhunske moći kao najveći grabljivac mora - zastrašujuća Ajkula ljud...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
29,99 EUR
Veličina
Nova
29 ,99 EUR
Trenutno nema komentara

Slični članci

08.
Apr.
2021.
Vijesti/Najnovije
E3 2021 će trajati od 12 do 15 juna, a za sada potvrđeni izlagači su Nintendo, Xbox, Capcom, Konami, Ubisoft, Take-Two Interactive, Warner Bros. Games i...