Vijesti/Najnovije
02.09.2022.
Autor: Danica Manojlović

Februar 2023 - Najkraći mesec sa najviše hitova

Za svakoga će biti neka igra

Za svakoga će biti neka igra

Industrija video igara uskoro će ući u svoju standardnu godišnju jesenju navalu igara, kada će brojne blockbuster igre biti lansirane u narednih nekoliko mjeseci kako bi izašle na vrijeme za sezonu praznika. I naravno, svi se nadaju fenomenalnoj prodaji tokom praznika. Ipak, postoje velike igre koje su potvrđene za izdavanje malo nakon jesenjeg perioda, a kompanije za igre su već potvrdile neke glavne naslove koji će biti lansirani početkom 2023. Neke velike igre će biti lansirane u januaru 2023., ali izgleda da je februar 2023. do sada još više naslagan novim naslovima. Najave prošle nedjelje na Gamescom Opening Night Live i drugim događajima postavile su februar 2023. kao apsolutno nevjerovatan mesec za igre, pod pretpostavkom da igre koje bi trebalo da budu objavljene tog mjeseca nijesu sa kašnjenjem ili na neki drugi način ne ispunjavaju očekivanja.

Postoji mnogo igara koje su već potvrđene za objavljivanje u februaru 2023. godine, iako se tri naslova ističu kao posebno vrijedna pažnje.

  • Deliver Us Mars - 2. februar
  • Dead Island 2 -  3. februar
  • Clash: Artifacts of Chaos - 9. februar
  • Hogwarts Legacy -  10. februar
  • Wanted: Dead -  14.februar
  • Destiny 2: Lightfall -  28.februar
  • Darkest Dungeon 2 - TBA

Dead Island 2, koja je prvi put najavljena još na E3 2014. je jedna takva igra. Dead Island 2 je utihnula nakon što je otkrivena na konferenciji za novinare Sony E3 2014, zarobljena u paklu razvoja i više puta mjenjajući programere. Konačno se ponovo pojavio na Gamescom-u 2022, objavljujući bioskopski trejler za predstavljanje novog lika Džejkoba i datuma izlaska, dok je takođe pokazao prvi snimak igrice o zombi akcionoj RPG igri otvorenog svijeta. Potvrđeno je da će Dead Island 2 biti lansiran 3. februara za PC, PS4, PS5, Stadia, Xbox One i Xbox Series X.

Nedelju dana kasnije fanovi će biti počašćeni dugo očekivanim Hogwarts Legacy. Obožavaoci Harija Pottera čekaju da igraju Hogwarts Legacy već godinama, i konačno će imati svoju šansu 10. februara. Digital Deluxe Edition zapravo može da se igra tri dana ranije 7. februara. ukoliko igrači izvrše preorder. Igra će biti dostupna za PC, PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series X pri lansiranju, a verzija za Nintendo Switch će doći kasnije.

Sada se već željno očekuje i mnogima je zaokružen 28. februar kada izlazi Destiny 2: Lightfall, i to na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, i Google Stadia.  Ekspanzija za Destiny 2 Lightfall će postaviti Bungie-jevu looter-pucaču za kraj svoje trenutne priče, dok će takođe predstaviti Neptuna, nove likove, potpuno novu kampanju, velika poboljšanja kvaliteta života i još mnogo toga . To će biti jedno od najznačajnijih proširenja u istoriji Destiny 2, a nakon pozitivnog prijema u kome je uživala The Witch Queen, definitivno će biti zanimljivo vidjeti da li će Lightfall moći da održi uspon i tempo.  

Ovim trima igrama se pridružuju razni drugi naslovi koji bi trebalo da budu lansirani u februaru 2023. godine, a vjerovatno će ih biti još mnogo najavljenih do početka sljedeće godine.

Trenutno nema komentara

Slični članci

24.
Sep.
2022.
Vijesti/Najnovije
Metal: Hellsinger, novi FPS za jednog igrača na kojem su radili The Outsiders i Funcom, temelji cijelu kampanju na igranju u ritmu metal muzike. Razne i...
16.
Sep.
2022.
Vijesti/Najnovije
Nova Warzone mapa, kamera iz trećeg lica, i još noviteta nam je pokazano na Call of Duty Next livestream-u.
16.
Sep.
2022.
Vijesti/Najnovije
LEGO® Brawls je debitovao kao ekskluzivni naslov Apple Arcade još 2019., sada gotovo tri godine nakon prvog izdanja, igra je sada dostupna za PlaySta...
02.
Sep.
2022.
Vijesti/Najnovije
Iz tog truda da se zadovolji svima, Saints Row je izgubio sebe u tom procesu
27.
Aug.
2022.
Vijesti/Najnovije
Geoff Keighley i njegovo otvaranje Gamescom-a bilo je prepun dvočasovni događaj uživo pun otkrivanja novih igara i pogleda na neke dugo očekivane naslove.
27.
Aug.
2022.
Vijesti/Najnovije
Recepti u Xenoblade Chronicles 3 su odličan način da povećate iskustvo i dobitke. Obroci se prvo uzorkuju u kolonijama i poboljšavaju u kampu.
27.
Aug.
2022.
Vijesti/Najnovije
I dok većina očekuje talas igara inspirisanih životinjama poslije nevjerovatnog uspjeha STRAY, postavlja se pitanje zbog čega vestern žanr nije postao popula...
20.
Aug.
2022.
Vijesti/Najnovije
Leviathan AI može da miješa ciljeve kako se njemu prohtije, tako da se dešavalo i da na početku partije se borimo sa mini-bossem dok je ostatak...
20.
Aug.
2022.
Vijesti/Najnovije
13.
Aug.
2022.
Vijesti/Najnovije
Saints Row ponovo pokreće seriju sa novim okruženjem i potpuno novim likovima, uključujući sjajnu novu ekipu koju igrači mogu da upoznaju.