Blog
24.05.2023.

EA Sports bez FIFE 24

EA ima poprilično samopouzdanje u prvu fudbalsku igru bez FIFA licence

EA ima poprilično samopouzdanje u prvu fudbalsku igru bez FIFA licence

U intervjuu sa The Mirror, David Jackson iz EA Sports-a izrazio je optimizam u vezi sa odlukom kompanije da se raziđe sa FIFA-om. Smatra da je ovaj hrabar potez ulaznica za dalju inovaciju koju je kompanija željela da postigne godinama. Jackson je rekao da postoji ogromna količina energije u svim njihovim studijima širom svijeta da se uhvate u koštac sa ambicijom koju su postavili sebi sa novim brendom EA Sports FC.

Jackson je naglasio da ovo nije samo vježba preimenovanja brenda i tvrdi da će raskid sa FIFA dovesti do novih i zanimljivih iskustava za igrače. Objasnio je da je ova odluka dovela do promjene mentaliteta i tjera kompaniju da razmišlja ekspanzivno o prilikama i razvija širi spektar iskustava za fanove.

Jackson je takođe govorio o dva osnovna principa kojih se EA Sports pridržava u svojim predstojećim izdanjima – autentičnosti i inovaciji. Rekao je da imaju 19.000 igrača, 700 timova i 30 liga u igri trenutno i da je autentičnost od ključnog značaja za EA Sports iskustvo.

Nova igra, pod nazivom EA Sports FC 24, očekuje se da će biti objavljena između 1. avgusta i 31. oktobra 2023. godine. To predstavlja značajnu priliku da se vidi da li će EA Sports moći da ispuni i možda nadmaši očekivanja igrača u svom post-FIFA putovanju.

Preuzeto sa Play!zine

Trenutno nema komentara

Slični članci

29.
May.
2023.
Focus on
Toliko je sadržaja dostupno u Tears of tһe Kingdom da je potrebno preko 130 sati da se igra odigra do kraja, i to kompletno!
29.
May.
2023.
Focus on
Od prvog susreta sa Bilbom, pa do posljednjeg „zagrljaja“ sa Frodom, Golum je bio jedan od fascinantnijih i tragičnijih Tolkinovih likova. Dvije ...
26.
May.
2023.
Focus on
LEGO 2K Drive je igra koja je iznenadila mnoge ne samo svojim objavljivanjem, već i svojim sadržajem. 
26.
May.
2023.
Vijesti/Najnovije
Dead Island 2 dostiže značajnu prekretnicu u prodaji, a izdavač Deep Silver kaže da je to postalo najuspješnije izdanje u istoriji kompanije.
25.
May.
2023.
Focus on
Godina se mnogi pitaju da li su pametno investirali kada su nekada davno riješili da kupe Amiibo i par figura. Sada je napokon došlo njihovih p...
19.
May.
2023.
Focus on
Univerzum Mortal Kombat je ponovo rođen, smješten u novu priču sa legendarnim herojima i zlikovcima koji su ponovo zamišljeni kao što ih...
18.
May.
2023.
Nintendo
Ovih dana se mnogo pričalo gejmingu i evidentno je da dosta roditelja nije svjesna toga da konzole imaju opciju "roditeljske kontrole" sa kojima je...
16.
May.
2023.
Vijesti/Najnovije
Iznenada i neočekivano smo dobili horor dan u junu sa naslovima koji će nas plašiti, a kojima se nismo nadali.
16.
May.
2023.
Vijesti/Najnovije
Prvi tizer za Mortal Kombat 12 je tu! Neke stvari nam ipak nisu jasne.