Blog
24.05.2023.

EA Sports bez FIFE 24

EA ima poprilično samopouzdanje u prvu fudbalsku igru bez FIFA licence

EA ima poprilično samopouzdanje u prvu fudbalsku igru bez FIFA licence

U intervjuu sa The Mirror, David Jackson iz EA Sports-a izrazio je optimizam u vezi sa odlukom kompanije da se raziđe sa FIFA-om. Smatra da je ovaj hrabar potez ulaznica za dalju inovaciju koju je kompanija željela da postigne godinama. Jackson je rekao da postoji ogromna količina energije u svim njihovim studijima širom svijeta da se uhvate u koštac sa ambicijom koju su postavili sebi sa novim brendom EA Sports FC.

Jackson je naglasio da ovo nije samo vježba preimenovanja brenda i tvrdi da će raskid sa FIFA dovesti do novih i zanimljivih iskustava za igrače. Objasnio je da je ova odluka dovela do promjene mentaliteta i tjera kompaniju da razmišlja ekspanzivno o prilikama i razvija širi spektar iskustava za fanove.

Jackson je takođe govorio o dva osnovna principa kojih se EA Sports pridržava u svojim predstojećim izdanjima – autentičnosti i inovaciji. Rekao je da imaju 19.000 igrača, 700 timova i 30 liga u igri trenutno i da je autentičnost od ključnog značaja za EA Sports iskustvo.

Nova igra, pod nazivom EA Sports FC 24, očekuje se da će biti objavljena između 1. avgusta i 31. oktobra 2023. godine. To predstavlja značajnu priliku da se vidi da li će EA Sports moći da ispuni i možda nadmaši očekivanja igrača u svom post-FIFA putovanju.

Preuzeto sa Play!zine

Slični članci

25.
Jul.
2024.
Vijesti/Najnovije
Priča Elden Ring - Shadow of the Erdtree prati vas do misteriozne Zemlje sijenke, potpuno nove oblasti za koju se kaže da je veličine Limgravea, uk...
18.
Jul.
2024.
Blog
Različiti elementi ove igre teraju na razmišljanje, ali i utiru mnoge puteve do pobjede u igri, što vas mami da joj se ponovo vraćate i igrate,...
18.
Jul.
2024.
Vijesti/Najnovije
T2 nam je napokon ponudio informacije o najnovijem NBA 2K25 naslovu, a najbitnije je da imamo datum izlaska!