Klan RuR
27.04.2021.

Djole95 je pobednik prvih IeSF PES21 kvalifikacija!

Vrhunski kvalitet od početka do kraja

Kao i prethodne godine, IeSF kvalifikacije su sastavljene od dva turnira. Po najbolja četiri učesnika se oba turnira će se plasirati u veliko finale, gde će pobednik imati priliku da predstavlja našu zemlju na velikom turniru u Eilatu, egzotičnom gradu u Izraelu.

Da bi došao do finala, Djole je morao da pobedi mnoge favorite, kao što su Aladin ”DesertGalacticos” Biševac, Stefan ”MeGusta” Tanasković i Bojan ”Boki Todor” Todorović. Sva trojica spadaju među najbolje igrače u Srbiji, ali ga je onda u finalu sačekao još teži zadatak, Aleksandar ”Uthred Bebbanburg” Krstić, koji je na putu do finala savladao Stefana Slavkovića i Marka Roksića, glavne favorite za osvajanje turnira.

Igrajući sa Parižanima, Djole je nastavio svoju sjajnu formu i u finalu, zbog čega je uspeo da slavi sa 2-0. Kao pobednik, imaće lakši žreb na finalnom turniru, a pored njega svoje mesto na istom su obezbedili i Aleksandar Krstić, Stefan Slavković i Bojan Todorović.

Drugi kvalifikacioni turnir će se održati 18. jula, a prijave za taj događaj će uskoro biti otvorene. Nadamo se da ćemo se tada družiti u još većem broju, a vi pratite sajt SESE za sve ostale informacije.

 

Više eSport vesti na www.rur.rs

Slični članci

15.
Feb.
2023.
Klan RuR
Za novi ženski Karmine Corp Valorant sastav nastupaju igračice koje su se takmičile u prošlogodišnjoj Game Changers sezoni.
02.
Feb.
2023.
Klan RuR
Iako na eSport gledamo kao na sport budućnosti, valjano je osvrnuti se na njegovu bogatu istoriju i sjetiti se svih tih nezaboravnih momenata
02.
Feb.
2023.
Klan RuR
Iako se tek upisao u srednju školu, Darxcio je 26. januara uspio da dostigne rank 1 u Valorantu.